Recordem que els nostres telèfons són el
93 879 49 14 i el 670 31 96 64


cliqueu per veure en gran

De l'11 al 16 de juny, els alumnes de 4t ESO hem fet el viatge de fi de curs a Roma. Al vaixell hi havia un piscina, on hem pogut banyar-nos, i una discoteca amb molta marxa. Durant l'estada a Roma hem viscut moltes anècdotes inoblidables, caminant i visitant molts monuments emblemàtics que representen a la ciutat.

Ha estat un viatge que sempre recordarem.

Dimecres 13 de juny.- Els alumnes de 3r ESO van fer una jornada de Futbol-Flag i Ultimate a les pistes d’atletisme, inclosa a les activitats realitzades al crèdit de síntesi d’aquest curs. Els alumnes varen passar un matí calorós gaudint de l’activitat.

Dissabte 16 de juny.- L'Aina i l'Helena, en nom del Celestí Bellera, van rebre el Premi Esteve de mans de les entitats Granollers en Transició i Granollers Pedala.

El motiu del reconeixement, tal i com s'ha llegit durant l'acte és "per facilitar l'ús de la bicicleta a l'alumnat i professorat per accedir al centre. L'habilitació d'un patí interior com a zona d'aparcament segur per a bicicletes i patinets, i el permís per entrar als espais d'accés al centre amb la bicicleta, han estat claus per a normalitzar aquesta opció de mobilitat, juntament amb algunes activitats de promoció de tallers i sortides"
 
L'Institut Celestí Bellera agraeix aquest reconeixement i es compromet a seguir promocionant i facilitant la mobilitat sostenible i l'ús de la bicicleta.  

Dimecres 13 de juny.- Avui hem tingut molta sort i el temps ens ha acompanyat!

Pel matí hem pujat als Pics d'Europa en telefèric. Encara estan nevats. Uns quants alumnes han decidit fer una petita caminada pels voltants acompanyats de monitors i professors. Altres ens hem quedat a la zona del mirador fent fotos i amagant-nos d'unes quantes cabretes que es volien menjar els nostres esmorzars (i de fet, alguna ho ha aconseguit!).

Hem dinat a Potes, un preciós poble situat en el centre de la comarca de Liébana. Aquesta vila encara conserva nombrosos edificis d'interès com ara l'església de San Vicente o la Torre del Infantado. Tot seguit hem visitat el Monestir de Santo Toribio de Liébana, que té junt a Jerusalem, Roma, Santiago de Compsotostela i Caravaca de la Cruz, el privilegi de celebrar l'Any Sant (o més conegut com a Any Jubilar).

I del Monestir a Santillana del Mar (coneguda també com a la vila de les tres mentides, doncs ni és "santa", ni "llana" ni té mar). Però sí que és una de les localitats de major valor històric-artístic d'Espanya. En els seus empedrats carrers medievals podem trobar múltiples tallers artesanals, diferents sales d'exposicions i diversos museus. 

Els nostres nois i noies han aprofitat també per fer algunes compres i regalets per casa i berenar una mica. I ara, de tornada al Mazo a dutxar-se i sopar. Cal dir que tot està anant molt bé i que s'estan portant genial!