Recordem que els nostres telèfons són el
93 879 49 14 i el 670 31 96 64


El darrer dia 29 d'octubre, l'alumnat de 3r d'ESO va rebre una especial acollida a l'Ajuntament de Granollers. A banda de conèixer les estances que componen l'edifici patrimonial i poder gaudir de l'experiència de mirar a través dels ulls de la balconada principal, na Inmaculada Juncà, cap de premsa, ens van explicar i ensenyar la seva organització i funcionament intern amb l'objectiu d'apropar-nos i endinsar-nos en la realitat del poder local. L'ingredient principal de la jornada va ser la trobada amb la màxima autoritat municipal, l'Alcalde, en Josep Majoral.

 

 

 

 

El passat dimarts dia 16 d’octubre, tots els alumnes de 3r d’ESO vam fer una sortida de Tutoria i Educació Física al Canal Olímpic de Catalunya, a Castelldefels.

Els alumnes van poder practicar tres activitats: Canoa, Caiac i Tir amb Arc.

Ens ho vam passar molt bé i vam tenir molta sort del bon temps que va fer!

 

El passat 19 de setembre de 2018 a la tarda a l'Hotel Alimara de Barcelona, l’exalumna de l'institut Laia Filbà va exposar el seu treball de recerca «Cuina-Ciència. El secret darrera el Plat» davant del Jurat Final del XII Premis Treball de Recerca en Turisme, Hoteleria i Gastronomia de Batxillerat de la Fundació Gaspar Espuña-CETT.

Era un dels 8 treballs finalistes seleccionats d’entre tots els treballs presentats. Aquests premis pretenen ser un impuls per a la formació, la investigació i el coneixement del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. La Laia va exposar el seu treball d’una forma brillant davant del jurat, format per representants de la Fundació Gaspar Espuña-CETT, d’institucions turístiques i d’ensenyament del país, de personal de l’Escola Universitària del Campus CETT-UB, i de l’Agència Catalana de Joventut, entre d’altres.

cliqueu per veure en gran

De l'11 al 16 de juny, els alumnes de 4t ESO hem fet el viatge de fi de curs a Roma. Al vaixell hi havia un piscina, on hem pogut banyar-nos, i una discoteca amb molta marxa. Durant l'estada a Roma hem viscut moltes anècdotes inoblidables, caminant i visitant molts monuments emblemàtics que representen a la ciutat.

Ha estat un viatge que sempre recordarem.

Dimecres 13 de juny.- Els alumnes de 3r ESO van fer una jornada de Futbol-Flag i Ultimate a les pistes d’atletisme, inclosa a les activitats realitzades al crèdit de síntesi d’aquest curs. Els alumnes varen passar un matí calorós gaudint de l’activitat.