1BAT PLÀSTIC Animals marins

Publicat el Dimecres, 15 Novembre 2017

   

Animals marins sense control han envaït la planta baixa de l'institut. Els culpables són els alumnes de primer de batxillerat artístic plàstic. Cal que us acosteu per apreciar-ne els detalls d'aquestes espècies, no són perillosos.

Els seus creadors han posat ganes i esforç. Esperem que aquesta no sigui l'única ocasió en la que gaudim del seu treball.

Llegeix més...

Setmana de la ciència 2017

Publicat el Dimarts, 14 Novembre 2017

Viu la ciència!
Setmana de la Ciència a l’institut

Del 10 al 19 de Novembre es celebra a Catalunya la 22a setmana de la ciència. Des de l’institut ens hem volgut sumar a la iniciativa i farem una programació especial a les classes de ciència. A través de l’activitat Construint ciència coneixerem algunes de les figures més importants en diversos camps de la ciència. També farem activitats especials al laboratori i per als alumnes de 3r i l'optativa de FiQ de 4t tenim preparat un taller de ciència en primera persona en col·laboració amb la Fundació Catalana per la Recerca i la Innovació (FCRI), a càrrec de Josep Corominas,

També podeu participar en les activitats que s’organitzen fora de l’institut, trobareu més informació a:http://www.fundaciorecerca.cat/setmanaciencia/

 

 

ART MOV 2017

Publicat el Dilluns, 13 Novembre 2017

 

programa

Art Mov és un festival cinematogràfic i d'art que "True Collective" organitza anualment a Canovelles, a l'Auditori Can Palots (plaça Margarida Xirgu). Fomenta diferents modalitats artístiques que s’entrellacen en espectacles innovadors i conviuen en un mateix espai durant una setmana. Aquest any se celebra els dies 13, 14, 15, 16, 17 i 18 de novembre,

Durant la setmana es realitzaran nombrosos cursos, tallers, xerrades i actuacions relacionades amb l'art i totes les seves vessants, d’entre les quals trobem un concurs de curtmetratges, un de disseny gràfic i un altre de il·lustració. Aquesta setmana plena d’activitats culmina amb una jornada artística i una gala d’entrega de premis amb espectacles.

Llegeix més...

Matinal poètica

Publicat el Dilluns, 13 Novembre 2017
 
Dijous 16 de novembre.- Celebrem una matinal poètica a la biblioteca amb l'objectiu d'oferir a tots els membres de la nostra comunitat educativa un espai on la PARAULA esdevingui un vehicle de llibertat i de reflexió en aquests moments de tant soroll.
 
Un grup d'alumnes, principalment de 4t ESO però també de 1r Batx, faran de rapsodes, recitaran i dramatitzaran uns pocs poemes, en alguns moments acompanyats de piano.

Per cloure aquest moment, convidarem el públic a participar en la recitació col·lectiva d'un poema.

Llegeix més...

BATX SOCIAL Xerrada Escola i empresa

Publicat el Dilluns, 13 Novembre 2017

Dijous 9 de novembre.- Mitjançant la Fundació FemCAT, una cinquantena d'alumnes de 1r i 2n Batxillerat Social han pogut observar, gràcies al ponent Jaume Alsina, conseller adjunt de l’empresa Encofrats J. Alsina, S.A. com de properes són les empreses quan sortim de l’escola.

El ponent, amb un llenguatge planer acord amb l’alumnat i fent servir la seva trajectòria personal, ha tramés la importància de crear i, per tant, d'innovar, tenint cura de les  necessitats de la nostra societat.

Llegeix més...

4ESO Projecte internacional ELEMENTS4LIFE

Publicat el Dijous, 02 Novembre 2017

Els alumnes de 4t ESO de Projecte Internacional ELEMENTS4LIFE (intercanvi amb l'Escola Secundária Manuel Cargaleiro de Lisboa) ja tenim actives les nostres xarxes socials sobre els quatre elements.

Facebook:             ELEMENTS4life

Instagram:        cargaleiro_bellera

Twitter:              ELEMENTS4LIFE_

 

Seguiu-nos!!!

 

1ESO Projecte: gimcana per Granollers

Publicat el Dijous, 26 Octubre 2017


Dilluns 16 d'octubre.- Els alumnes de 1r ESO van fer una gimcana per Granollers dins del projecte del primer trimestre "Fem el turista".

Llegeix més...

1ESO Club de Lectura: Biblioteca Roca Umbert

Publicat el Dijous, 26 Octubre 2017

 

Dimecres 27 de setembre.- Els alumnes de 1r ESO van anar a la Biblioteca Roca Umbert per conèixer aquest equipament i assistir a la presentació de llibres per llegir al Club de Lectura que fem al centre.

La bibliotecària especialista en literatura infantil i juvenil, Glòria Gorchs, va ser la persona que va presentar alguns dels llibres que ens vàrem endur en préstec a l'institut.

Llegeix més...

3ESO Sortida a l'Escola del Consum

Publicat el Dimarts, 24 Octubre 2017

 

Els alumnes de 3r ESO de l'optativa Economia Domèstica van assistir a tres tallers enfocats al consum sostenible i la gestió del pressupost familiar, organitzats per l’Escola del Consum, a Barcelona, organisme que depèn de l'Agència Catalana del Consum de la Generalitat, 

Mitjançant jocs didàctics l’alumnat es va adonar de la importància dels recursos naturals i la seva escassetat. També van aprendre a gestionar els seus estalvis per tal d’aconseguir el que fos més valuós per a ells i la importància d’un comerç just amb un repartiment de la riquesa de les persones que intervenen en el consum d’un bé o servei.

Llegeix més...

Intercanvi a Lisboa 2017

Publicat el Dimarts, 17 Octubre 2017

 
(cliqueu per veure en gran)

 

CRÒNIQUES (cliqueu)

IMATGES (cliqueu)

 

Llegeix més...


Institut CELESTÍ BELLERA, comunitat d'innovació i aprenentatge
Codi de centre: 08045628
Telèfon: 93 879 49 14 - Fax: 93 879 26 88
Carrer d'Esteve Terrades, s/n
08402 GRANOLLERS (Vallès Oriental)


Institut CELESTÍ BELLERA,
comunitat d'innovació i aprenentatge

Codi de centre: 08045628
Tel: 93 879 49 14 - Fax: 93 879 26 88
Carrer d'Esteve Terrades, s/n
08402 GRANOLLERS (Vallès Oriental)