4ESO B1S Xerrada Enric Pubill

Publicat el Dimarts, 24 Mai 2016

Dimarts 24 de maig.- Els alumnes de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat Social hem assistit a la xerrada d'en Enric Pubill, president de l'Associació Catalana d'Expresos Polítics de Catalunya. Aquesta conferència s'emmarca en el projecte de la Maternitat d'Elna, el coneixement sobre la Guerra Civil, i les víctimes de la dictadura del general Franco.

En una hora, en Pubill ens ha explicat la seva experiència en dues presons (La Model de Barcelona i el penal de Burgos), així com la seva visió actual de la lluita per la llibertat, la justícia i la recuperació de la Memòria històrica.

Llegeix més...

4ESO Projecte "Prepara't per al Ral·li"

Publicat el Dimarts, 24 Mai 2016

 

La Xarxa de Centres Cívics i el GRA han estat treballant conjuntament durant el curs 2015-2016 amb tres grups de joves de 3r i 4t d’ESO (alumnes dels centres INS Celestí Bellera, Escola Pia i INS Antoni Cumella) dins el projecte anomenat “Prepara’t per al Ral·li”. Aquest té per objectius, per una banda, acostar al jovent la pràctica activa de la fotografia com a eina expressiva i, per l’altra, promocionar la participació al Ral·li Fotogràfic “Granollers es revela”, que des de fa ja divuit anys té lloc durant el mes de juny a Granollers.

Llegeix més...

Rectificació Festius del curs

Publicat el Diumenge, 22 Mai 2016

 

ei, gent del Bellera, salut!

Com sia que en el calendari repartit a inici de curs en les reunions de pares i mares s'ha detectat un error en els festius d'abril a final de curs, passem tot seguit a la correcta

  • CONFIRMACIÓ de FESTIUS:

   • divendres 29 abril, Festa lliure disposició

   • divendres 6 maig, l'Ascensió, Festa local Granollers

   • dilluns 16 maig, Festiu Segona Pasqua

   • divendres 24 juny, Festiu Sant Joan

Gràcies per les  consultes i esmenes que ens heu fet arribar. Ara sí, bona feina!

 

 

BATX Premi Narracions Solidàries de Mans Unides

Publicat el Diumenge, 22 Mai 2016

L’alumna de 1r de batxillerat Maria Just ha guanyat el tercer premi de la seva categoria (16 a 18 anys) del Concurs de Narracions Solidàries organitzat des de fa 13 anys per Mans Unides en què hi participen nois i noies de 10 a 18 anys del Vallès Oriental. L’acte de proclamació dels guanyadors i de lliurament de premis va tenir lloc a la Sala Tarafa el passat 30 d’abril.

En aquesta ocasió, a la categoria en què ha guanyat la Maria calia escriure en format narratiu una reflexió sobre el tema “La terra produeix suficients aliments per a tothom?”.

Llegeix més...

4ESO Primer premi concurs Can Pedrals

Publicat el Diumenge, 22 Mai 2016

Marta García, alumna de 4t d’ESO, ha estat guardonada amb el primer premi de la categoria C (3r i 4t d’ESO) en el 59è Concurs Literari Escolar de Can Pedrals. Hi participaren, entre les tres categories establertes - A (5è i 6è), B (1r i 2n ESO) i C (3r i 4t) -  235 alumnes de 17 centres educatius granollerins.

L’acte de lliurament dels guardons va celebrar-se la tarda del 13 de maig a la Sala Tarafa i va comptar amb la presència del personatge Willy Wonka de la novel·la Charlie i la fàbrica de xocolata de Roald Dahl.

Llegeix més...

Arribada dels alumnes francesos a Granollers

Publicat el Dimecres, 18 Mai 2016

 

Avui, dimarts 17 de maig, han arribat a Granollers els 20 alumnes francesos del Lycée Le Bourget (París) a Granollers. Seran acollits a les cases dels nostres alumnes de Batxibacc i alumnes de francès de 4t d'ESO fins dimecres 25 de maig. Durant la seva estada assistiran a classe al Bellera i també faran alguna sortida de caire cultural a Barcelona.

Si voleu seguir totes les activitats de l'intercanvi des del seu punt de vista, podeu consultar el blog que han creat per aquesta experiència els professors francesos.

Llegeix més...

Última trobada transnacional ERASMUS +

Publicat el Dilluns, 16 Mai 2016

 

El nostre projecte Erasmus+ ACCEPTO ja s'està acabant després de dos anys intensos. De dilluns 9 a dijous 12 de de maig va tenir lloc l'últim meeting, al qual hi van assistir com a representants de l'institut Celestí Bellera en Guillem Ulldemolins (1r Batx), l'Anna Cabanell (1r Batxibacc) i la professora Deborah Boglio. Vam poder conviure durant cinc dies amb alumnes de Suècia, Grècia, Itàlia i Croàcia, també hi havia professors i formadors de Letònia i Sardenya.

Llegeix més...

BATX ESCÈNIC Projecte MACBA: Acció i Teatralitats Dissidents

Publicat el Dilluns, 16 Mai 2016

cliqueu per accedir al video:

CONNACTIONS

   

El passat dijous 5 de maig vam realitzar una experiència increïble, CONNACTIONS: una performance col·lectiva a càrrec dels alumnes de Batxillerat Escènic de l'Institut Celestí Bellera amb la col·laboració de Nicolas Spinosa i Marta Galán, en el marc del projecte "Hibridacions i contextos", del MACBA.

Notícia a el9nou

 

Llegeix més...

1BAT CT: Premi Nanociència

Publicat el Divendres, 13 Mai 2016

Difusió al web del CCCB Educació,
i al seu twitter, retuitejat per @festnano

*****

Sessió de cloenda del projecte NanoEduca (vídeo)
min 1.30 ----- min 21.20 ----- min 28.40

 

Durant aquest curs diversos centres hem introduït continguts de nanotecnologies a les aules en el marc del projecte de formació NanoEduca, i hem realitzat pràctiques amb un kit dissenyat expressament segons tres itineraris: Nanomaterials, Nanobiologia i Nanociència.

La jornada de cloenda s'ha fet a la seu del CCCB, el dimecres 6 d’abril: una presentació de pòsters científics confeccionats per l'alumnat, amb una defensa oral davant d’un tribunal d’experts. El Bellera ha participar en el de Nanociència i ha guanyat el premi d'aquest itinerari. L'enhorabona!

Llegeix més...

3ESO Serveis comunitaris: Recollida d'aliments solidària

Publicat el Dilluns, 09 Mai 2016
   

 oli, llet, arròs, pasta, xocolata, patates, fruites, conserves, brou, puré de patates, pa torrat, ...

Aquesta setmana, del 9 al 13 de maig, un grup d'alumnes de 3r, dins del projecte de Serveis Comunitaris i en col.col·laboració amb la Creu Roja, estan realitzant una recollida d'aliments solidària.

Cada dia, a les 8.15h, estaran a la porta de l'Institut esperant les vostres aportacions.

Moltes gràcies!

Notícia a VOTV

 


Institut CELESTÍ BELLERA, comunitat d'innovació i aprenentatge
Codi de centre: 08045628
Telèfon: 93 879 49 14 - Fax: 93 879 26 88
Carrer d'Esteve Terrades, s/n
08402 GRANOLLERS (Vallès Oriental)


Institut CELESTÍ BELLERA,
comunitat d'innovació i aprenentatge

Codi de centre: 08045628
Tel: 93 879 49 14 - Fax: 93 879 26 88
Carrer d'Esteve Terrades, s/n
08402 GRANOLLERS (Vallès Oriental)