93 879 49 14  |  670 31 96 64
 

L'Institut Celestí Bellera està al capdavant d'un projecte internacional anomenat liT2.0. Aquest projecte té com a objectiu apropar la literatura com a eina d'aprenentatge i creixement a la joventut en particular i a tota la ciutadania en general.
La primera activitat d'inauguració serà el 18 desembre del 2018 a la NauB1 de la Roca Umbert de Granollers.

Com ja segurament sabeu, al nostre institut estem fent el projecte Erasmus+, Healthier Breakfast, Wiser Minds. Hi participem alumnes de 2n i de 3r d’ESO, i estem molt emocionats de formar part d’aquest equip. Cada dia se’ns proposen reptes nous i tenim moltes ganes de portar-los a terme. Però vosaltres també podeu seguir aquest projecte.

Divendres 16 de novembre, en el marc d'activitats de la Setmana de la Ciència, dos investigadors ens van fer una xerrada per primer de batxillerat científic - tecnològic i una altra per segon. Es tracta de l'Andreu Cera, investigador del CSIC (Centre Superior d'Investigacions Científiques), i de Nathaniel Heiden, dels Estats Units, amb la beca FULLBRIGTH. En Nate va fer la seva part en anglès, a un ritme lent per facilitar la comprensió, encara que també parla una mica de castellà.