Portes Obertes ESO i Batxillerat 2019-2020 més informació

Telèfons: 93 879 49 14 | 670 31 96 64

El canal de Twitter dels nostres projectes internacionals: @BelleraProjecte

 

El passat dimarts 12 i dimecres 13 de febrer es van dur a terme a l'Institut Celestí Bellera juntament amb el GRA, el Servei de Joventut de l'Ajuntament de Granollers,  les taules d'experiències formatives i professionals.
Es van dur a terme 4 taules una adreçada a cada àmbit. Vam tenir la taula de l'Artístic Plàstic, de l'Artístic Escènic, la del Científic-Tecnològic i la de l'Humanístic-Social.

El Departament de Socials va sol·licitar que l'Institut Celestí Bellera fos, durant unes setmanes, seu d'una exposició itinerant titulada "lluita per l'oportunitat de viure". Aquesta exposició, organitzada conjuntament per l’Institut Català de les Dones i el Memorial Democràtic, reconstrueix alguns episodis de la vida de les dones des del 1931 fins al 1978. Els plafons permeten conèixer aquest període de la història a través de la perspectiva de les dones i visualitza les seves experiències i aportacions.

El passat divendres 8 de febrer la Núria Pujolàs va oferir-nos un taller de fotopoemes. Per entendre a què es dedica, el millor és citar el que diu ella mateixa al seu bloc: «Crec que, per fi, he trobat el meu ofici: sóc promotora de creativitat; reanimadora de paraules o inventora de litúrgies poètiques. Tot es tradueix en un objectiu: poetitzar-nos l’existència».

La setmana del 25 al 28 de febrer tindrà lloc la V Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat organitzada per la Xaxa Vives i la Universitat Autònoma de Barcelona. Es tracta d’una competició on diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. En aquesta ocasió el tema a tractar és: Calen les fronteres entre països?

El passat 7 de febrer, a l'optativa d'Economia a 4t d'ESO, vam organitzar un taller sobre educació financera. El taller el va realitzar la EFEC (Educació Financera per a les Escoles de Catalunya). Va venir a impartir el taller la Sra. Marta, i el contingut del mateix versava sobre el pressupost familiar com a instrument financer per administrar els recursos monetaris propis.

Benvolguts alumnes i professors de l’institut Celestí Bellera,

Alguns alumnes de quart estem realitzant el Projecte Internacional, que aquest any s’anomena My Eco-School. Es un projecte que tracta sobre la importància de ser una escola verda i les característiques necessàries per poder transformar-nos en una. Aquest projecte també inclou la participació d’un grup d’alumnes del Lycée d’Arsonval (Paris), amb qui també hem fet un intercanvi.