2BATX ESCÈNIC "Somni d'una nit d'estiu" al Teatre de Ponent

Publicat el Dijous, 28 abril 2016


divendres i dissabte a les 21h - diumenge a les 19h

Aquest cap de setmana 29, 30 d'abril i 1 de maig estrenem l'obra de teatre de 2n de Batxillerat Escènic "Somni d'una nit d'estiu", al Teatre de Ponent de Granollers.

Notícia a VOTV

Llegeix més...

3ESO Caminada Ciutadana

Publicat el Dijous, 28 abril 2016

Dimarts dia 26 d'abril.- VI Caminada Ciutadana.
En aquesta ocasió l'organització ha anat a càrrec del Servei d'Educació de l'Ajuntament de Granollers i del nostre institut. Fins a 450 alumnes de 3r d'ESO de sis instituts de la ciutat han participat en aquesta caminada: Institut Antoni Cumella, Institut Carles Vallbona, Escola Pia, Estel, EMT i el Celestí Bellera.

L'objectiu d'enguany era l'habitual trobada i espai de relació entre l'alumnat de 3r d'ESO, tot coneixent els racons de la nostre ciutat. Aquest any hem decidit compartir Palou, els seus camins, els seus camps, els seus colors i olors; també la seva diversitat professional (pagesia, indústria, botigues agroalimentàries, restauració, ...).

Notícia a VOTV

 

Llegeix més...

1BAT ARTS Exposició escultures - projecte SRC i Bellera

Publicat el Dijous, 28 abril 2016

 

Dijous 21 d'abril.- Els alumnes de primer de batxillerat artístic plàstic inauguren una exposició d'escultura al vestíbul de l'institut. Es tracta d'un projecte conjunt entre el Servei de Rehabilitació Comunitària de Granollers i els alumnes de volum de primer de batxillerat.

L'experiència ha estat molt enriquidora, també us hem de dir que és el quart any que treballem en conjunt.
No us voldríem donar més pistes. Esteu tots convidats a gaudir del projecte.

Us hi esperem!!

Notícia a VOTV

Llegeix més...

2BATX PLÀSTIC Punt verd, un mercat d'idees sostenibles

Publicat el Dimecres, 27 abril 2016

Exposició i mercat d'idees sostenibles és un projecte conjunt  dels estudiants de 2n Batxillerat d'Arts Plàstiques que es basa en la creació i redisseny de nous productes amb unes altres funcions i usos d'objectes que tenien les escombraries com a destinació.

Llegeix més...

Sant Jordi 2016

Publicat el Dimarts, 26 abril 2016

 

A la lluminosa sala Dents de Serra de Roca Umbert, el 22 d’abril, es va celebrar la Festa de Sant Jordi 2016 del nostre institut amb tres actes destacats:

a) La batucada  dels alumnes de 1r d’ESO 
b) La posada en escena de “Juguem?, adaptació teatral de l’obra El petit príncep d’Antoine Saint-Exupéry
c) L’acte de lliurament dels premis del Certamen Literari de Sant Jordi de Llengua Catalana i de Llengua Castellana i dels premis del Concurs de Fotografia Matemàtica.

Llegeix més...

2ESO Mercat de Tecnologia de Granollers

Publicat el Dimarts, 26 abril 2016

 

El passat 14 d'abril els alumnes de 2n ESO, van participar i exposar al II Mercat de Tecnologia de Granollers.Durant la visita els alumnes van gaudir de tres activitats...

Llegeix més...

1ESO al Museu de les Matemàtiques de Catalunya

Publicat el Diumenge, 24 abril 2016

Dijous 21 d'abril l'alumnat de 1r ESO va visitar el MMACA (Museu de les Matemàtiques de Catalunya), a Cornellà de Llobregat. Les activitats van ser: construir les cúpules de Leonardo i experimentar amb les activitats proposades a l'exposició permanent "Experiències Matemàtiques".

Llegeix més...

Concurs Fotografia Matemàtica: premiats 2016

Publicat el Divendres, 22 abril 2016

 

L'enhorabona a totes i tots!

Llegeix més...

2ESO Tallers d'alimentació a les escoles de primària

Publicat el Dilluns, 18 abril 2016

  

Els alumnes de segon d'ESO durant el mes de març i principis d'abril han estat visitant per grups les seves escoles de primària de procedència per ensenyar a nens i nenes més petits, generalment de 1r o 2n de primària, el que és una alimentació saludable.

Els han explicat la piràmide dels aliments, els diferents tipus de nutrients i l'efecte que fan en el nostre cos. Han preparat uns tallers amb diversitat d'activitats perquè els nens i nenes experimentessin amb els aliments i han elaborat materials per dur-los a terme.

La rebuda a les escoles de primària ha estat fantàstica i els nostres alumnes han pogut saludar als seus antics mestres i, en molts casos, fins i tot fer de mestre als seus propis germans.

Llegeix més...

1ESO a l'assaig de l'Orquestra de Cambra de Granollers

Publicat el Dilluns, 18 abril 2016

 

Dimarts 12 i dimecres 13 d'abril, l'alumnat de 1r ESO van poder assistir a l'assaig d'una orquestra professional com és l'Orquestra de Cambra de Granollers, al Teatre Auditori de la ciutat.

Llegeix més...


Institut CELESTÍ BELLERA, comunitat d'innovació i aprenentatge
Codi de centre: 08045628
Telèfon: 93 879 49 14 - Fax: 93 879 26 88
Carrer d'Esteve Terrades, s/n
08402 GRANOLLERS (Vallès Oriental)


Institut CELESTÍ BELLERA,
comunitat d'innovació i aprenentatge

Codi de centre: 08045628
Tel: 93 879 49 14 - Fax: 93 879 26 88
Carrer d'Esteve Terrades, s/n
08402 GRANOLLERS (Vallès Oriental)