93 879 49 14  |  670 31 96 64
 

Dilluns, 14 de gener de 2019

Penúltim dia ple d'emocions!

Avui els alumnes de 4t s’han trobat a les 8 a l'institut i cadascú  explicava el seu cap de setmana. Alguns van anar al teatre, altres a passejar pel centre de París, a menjar una crep o bé comprar en algun centre comercial.  

Tot seguit, ens hem dirigit a l'estació per anar al Port de la Bourdannais i agafar els Bateaux Parisiens. Hem fet un recorregut pel Sena d'una hora i hem pogut gaudir de vistes, edificis i construccions magnífiques com ara el Museu del Louvre, d'Orsey, el Pont Neuf, l'illa de Saint Louis, el Marais, la Catedral de Notre Dame...

A continuació ens hem aventurat a anar fins el Barri Llatí caminant tot coneixent diferents districtes de París. Hem dinat i ens hem dirigit al Marais per veure el Centre Nacional d'Art i Cultura Georges Pompidou. Els alumnes han tingut una estona per conèixer i fer fotos del lloc i després hem tornat a l'institut.

Els alumnes de Batxibac han començat el dia visitant la Fundació Louis Vuitton, un museu d'art contemporani i modern, i després han dinat al Bois de Bolougne, considerat un dels "pulmons" de la ciutat. Tot seguit han anat a La Défense, un dels districtes de negocis més importants de tota Europa, i han pujat al Grande Arche de la Fraternité. Després, s'han dirigit a l'Institut, doncs a les 19:30 ens esperava el sopar de germanor.

Per als alumnes de Batxibacc ha estat mot emocionant i així ens ho han fet saber: per ells és l'últim intercanvi que fan al nostre Institut i molts d'ells han participat de tots els intercanvis portats a terme al llarg de la seva etapa al Bellera (5!). Segur que tindran un bon record!

Demà últim dia!

 

Deborah, Miquel, Ana

Avui tots els nostres alumnes estan a la nau B1 escoltant el recital poètic del Pau Alabajos i la Meritxell Gené. És el tret de sortida del nostre projecte Erasmus LIT2.0.

Endavant!

L'Institut Celestí Bellera està al capdavant d'un projecte internacional anomenat liT2.0. Aquest projecte té com a objectiu apropar la literatura com a eina d'aprenentatge i creixement a la joventut en particular i a tota la ciutadania en general.
La primera activitat d'inauguració serà el 18 desembre del 2018 a la NauB1 de la Roca Umbert de Granollers.

Com ja segurament sabeu, al nostre institut estem fent el projecte Erasmus+, Healthier Breakfast, Wiser Minds. Hi participem alumnes de 2n i de 3r d’ESO, i estem molt emocionats de formar part d’aquest equip. Cada dia se’ns proposen reptes nous i tenim moltes ganes de portar-los a terme. Però vosaltres també podeu seguir aquest projecte.