Recordem que els nostres telèfons són el
93 879 49 14 i el 670 31 96 64


Índex de l`article


Dimarts 17 de gener

Avui hem començat la jornada a París. El cel era blau però el fred més intens que qualsevol altre dia.

Ens hem dividit en dos grups. El grup de Batxibacc ha anat a Musée d'Orsay on han fet una sessió molt interessant sobre pintura relacionada amb la literatura francesa, que ben segur ha enriquit la perspectiva que els alumnes ja tenen de la història de França. Mentrestant la resta d'alumnes han anat a visitar Montmartre, on han pogut passejar pels camins típics de la zona. Han descobert que a més de les zones turístiques també hi ha molts carrers menys concorreguts que ofereixen la realitat de la gent que viu a París. Després un passeig per la Basilique du Sacré-Coeur i la place du Tertré, ha arrodonit la ruta. I no podien marxar de la zona sense visitar el mític Moulin Rouge.

Avui, a més, ha estat dia de premis per alguns dels alumnes. S'han otorgat els premis als concursos de millor fotografia amb el hashtag hydros_2017, millor construcció amb els tiquets de bus, metro i tren que hem reciclat per fer-ne art, i als millors vídeos del taller sobre ecosistemes que van fer ahir els alumnes al Muséum National d'Histoire Naturelle.

Els guanyadors han estat: Guillem Sànchez, David Enri, Paula Morales, Guadalupe Cibeira, Àgata Lasheras, Alba Robles, Santi Cayetano i Javier Saldaña.

A la tarda hem anat al Lycéé d'Arsonval a fer les presentacions de la tasca feta pels grups de projecte. Els alumnes han treballat de valent i han aconseguit fer un pla de treball per als propers mesos que els permetrà seguir amb aquesta experiència d'intercanvi entre diferents països.

I un cop acabada la presentació, cap a casa a preparar maletes que demà ens espera un gran dia.


Deborah, Alicia i Íngrid