Recordem que els nostres telèfons són el
93 879 49 14 i el 670 31 96 64


 

Dijous 16 de febrer.- Els alumnes de 4t d'ESO van poder conversar amb Margarida Aritzeta. autora del llibre que han llegit, La nit de la papallona.

Margarida Aritzeta combina la docència de literatura a la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona amb l'escriptura. Té novel·les adreçades al públic infantil i juvenil i també al públic adult. Destaca com a autora de novel·la negra i de ciència ficció. Alguns dels títols adreçats al públic infantil i juvenil són: Grafèmia (1982), L'aiguamoll dels cocodrils (2000), Aigües de tardor (2006) o El Gorg Negre (2012).

Els alumnes de 4t van descobrir com l'escriptora crea les seves històries a partir de molts bocins de realitat que després li serveixen per inventar el que ella anomena "el monstre". Aritzeta explica, doncs, "la vida dels altres". Per a l'autora, "escriure és un estil de vida" i a través de la literatura pretén que els lectors pensin, es rebel·lin, es remoguin.

Agraïm a la Margarida Aritzeta haver compartit la seva experiència amb nosaltres. Sempre és bo que els alumnes puguin interactuar amb aquells que els fan veure i pensar sobre "la vida dels altres".

Més informació sobre l'autora i la seva obra: http://www.escriptors.cat/autors/aritzetam/obra.php