Recordem que els nostres telèfons són el
93 879 49 14 i el 670 31 96 64


 
campanya #CorregimlaDesigualtat

Dimecres 8 de març.- En el Dia Internacional de les Dones, al Bellera fem una acció de sensibilització sobre la importància del paper de les dones tant en l’àmbit familiar com professional o acadèmic. Mostrem dones que al llarg de la història han destacat en algun àmbit (artístic, científic, esportiu, literari, musical, matemàtic, tecnològic, etc.).

Cada classe penja un mural a la porta de l'aula amb una fotografia, una breu biografia i altres imatges o dibuixos, que destaquen cadascuna de les dones que hem triat.

 

Des de la matèria Fonaments de l'Art, l'alumnat ha elaborat aquest recull de dones artistes al llarg de la història.

 

 Saps quin és l'origen d'aquesta commemoració?

Saps quan es va celebrar per primera vegada?

La Comissió de la Condició Jurídica i Social de les Dones de Nacions Unides ha convingut com a tema de treball prioritari L’apoderament econòmic de les dones en un entorn, el mercat de treball, sotmès a constants canvis.

En aquest marc, l'Institut Català de les Dones posa en marxa la campanya #corregimladesigualtat que posa de manifest que corregir la desigualtat és responsabilitat de tothom. Volem que Catalunya estigui al capdavant en la lluita per la igualtat efectiva de dones i homes en la vida familiar, política, social, comunitària, econòmica i cultural.

 

IMATGES