Recordem que els nostres telèfons són el
93 879 49 14 i el 670 31 96 64


Dimecres 22 de febrer.- Tot l'alumnat de 2n ESO va realitzar la sortida a Barcelona: durant aquest curs estudiem tota l'Edat Mitjana, per això vam fer una visita a la ciutat comtal, per a conèixer in situ el procés de formació d'una ciutat, en el nostre cas de la Barcelona medieval.

Ens vam dividir en quatre grups i en algun moment del recorregut ens vam creuar i saludar amb els companys d'altres classes. El nostre punt d'origen (i final de la sortida) fou el Palau Reial Major i la Plaça del Rei. Des d'allà ens vam dirigir a la Plaça de l'Àngel, antiga Plaça del Blat. Tot creuant Via Laietana ens vam endinsar pels carrers de l'Argenteria, de les Caputxes, Sombrerers, Montcada, Barra de Ferro i Cotoners. També vam entrar a l'església de Santa Maria del Mar, que alguns confonien amb la catedral en haver sentit parlar d'una novel·la.

De ben segur va ser una gran experiència, tot i que l'alumNat es queda amb petites anècdotes com el nom del carrer més estret d'aquesta Barcelona medieval i el fet que els palaus són cases senyorials i no uns castells.

 

IMATGES