Recordem que els nostres telèfons són el
93 879 49 14 i el 670 31 96 64


   

Divendres 21 d’abril.- La Festa de Sant Jordi 2017 es va celebrar per primera vegada al Pavelló Poliesportiu de Can Bassa, al costat del nostre institut. L’acte es va dividir en dos torns, un amb l’alumnat de 1r, 2n i 3r d’ESO i, l’altre amb els de 4t i Batxillerat i va ser presentat pels alumnes de 2n de batxillerat Carlos Duran i Júlia Ruiz.

Es va iniciar amb una exhibició del Taller de Percussió per part dels alumnes de 1r d’ESO i de 1r de Batxillerat Artístic de la mà del percussionista Nan Mercader i de la professora de Música Laia Bley.

   

Tot seguit, es va procedir a fer el lliurament dels premis dels Certàmens Literaris de llengua catalana i castellana en les modalitats de narració breu i de poesia en sis categories diferents, una per cada nivell d’ESO i de Batxillerat.

 

Aquest any hi ha hagut English Literary Contest i també s’ha celebrat, com és habitual, el Concurs de Fotografia Matemàtica del nostre centre en què s’han lliurat 16 guardons. Els primers premis es presentaran al Concurs de l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’estudi i l’aprenentatge de les Matemàtiques).

 

REPORTATGE FOTOGRÀFIC

 

Les temàtiques de les narracions del Certamen de Català i Castellà eren diferents per a cada nivell, tal com es recull tot seguit:

1r ESO  “Benvolgut diari...”
            “Me despierto dentro del agua”

2n ESO
“Imagina una història amb la caixera del supermercat”
            “La cajita de música”

3r ESO
“Explica un menú que resumeixi el teu dia d’avui, incloent-hi cafè i postres”
           “Una frase cambia la vida a alguien”

4t ESO
“Un secret del passat surt a la llum durant un sopar d’amics”
           “Tienes que preparar una cena para una persona a quien tienes especial manía.”

Batxillerat
“Confessa als teus pares alguna cosa que els vares ocultar.”
               “Repasa tu vida y cambia un hecho del que te arrepientas, ¿qué habría pasado?”


El tema de poesia era el mateix per a tothom: el mar.

Al Certamen Literari de Català i Castellà es varen lliurar entre totes les categories un total de 57 premis entre primers, segons i accèssits. Es va fer la lectura d’alguns poemes i fragments d’algunes narracions premiades.

La Festa de Sant Jordi va comptar amb la participació i col·laboració de molts alumnes de batxillerat en qualitat de tècnics de so (Arnau Ribell, Guadalupe Cibeira, Joan Escrig), presentadors, lectors (Paula Sánchez i Gerard Mayol), encarregats de lliurar els premis (Joel Bosch i Ignasi Vilarrasa), fotògrafs (Guillem Ulldemolins i Andrea Moreno)... A més, hi va haver magnífiques actuacions musicals d’alumnes de batxillerat, com la de l’Alba Castillo interpretant, acompanyada de teclat, una versió de “Despacito” de Luis Fonsi i la del grup format per Júlia Illa, Martí Llobet, Mariona Martínez, Pau Roget, Helena Soria, Sara Perulero, Mar Vila, Núria Pérez i Alba Aparicio que varen cantar “Soldadito marinero” de Fito & Fitipaldis i la popular havanera “El meu avi” acompanyats de guitarra acústica i caixa de percussió.

La Festa va acabar amb una simpàtica coreografia sobre la cançó “A drop in the ocean” preparada i ballada per l’alumnat de 2n d’ESO Ariadna Jiménez, Laia Sala, Míriam Valero, Lídia Alonso, Laia Vila, Àlex Valcárcel i Lola Vacca i que va comptar amb l’actuació sorpresa de la professora M. Dolors Cladellas.