Recordem que els nostres telèfons són el
93 879 49 14 i el 670 31 96 64


Divendres 9 de juny.-  Avui s'ha jugat la final del torneig de parelles de bàdminton al gimnàs, amb força expectació i molt Fair-Play. En aquest torneig han participat més de 24 parelles de 1r i 2n d'ESO.

Les dues parelles finalistes eren: Juan Díaz i Fidel Páez (2n ESO Q), contra Àlex Alargada i Xavi Sevillano (2n ESO S). Però abans de començar la final hi ha hagut un contratemps, ja que avui no ha pogut assistir al centre en Fidel, la parella esportiva del Juan, i ha estat substituït per l'Adrián Rodríguez de 2n ESO P.

La final s'ha jugat al millor de 2 sets (cada set a 21 punts) i els guanyadors han estat la parella formada per Adrián Rodríguez i Juan Díaz per 2 sets a zero. El marcador del primer set ha estat de 21-14 i el segon 21-12. Tot i el resultat, hem de destacar el bon joc de tots quatre... Enhorabona als Campions i als Subcampions.

Aquest torneig ha estat organitzat per alumnes de l'optativa de Formació esportiva que al llarg d'aquest curs han col·laborat en diferents esdeveniments (Jornada esportiva dels alumnes de 2n ESO d'intercanvi...; com a "monitors" en la Jornada esportiva de Secundaria amb els alumnes de 1r 'ESO; Sessions amb alumnes del Mestre Montaña i amb alumnes de l'Associació Esportiva...). Aprofitem per felicitar-los i els desitgem que continuïn creixent i gaudint ensenyant als més petits els valors de l'esport. BONA FEINA NANOS!

 

 

CAMPIONS

Adrián Rodríguez i Juan Díaz

 

 

SUBCAMPIONS

Àlex Alargada i Xavi Sevillano