Recordem que els nostres telèfons són el
93 879 49 14 i el 670 31 96 64


El primer projecte de 3r ESO ha portat els alumnes a conèixer les característiques i l’evolució de l’espai urbà a partir de l’exemple de la ciutat de Barcelona. Els alumnes es van dividir en grups de treball de sis persones. Cada grup va investigar sobre un període històric de la ciutat: edat antiga, edat mitjana, edat moderna, segle XIX i segle XX.

Els aspectes investigats de cada època estaven relacionats amb els següents temes: ubicació, barris i població, traçat urbà, habitatges i edificis significatius, recursos energètics, sostenibilitat i salut i context històric. Amb tota la informació treballada, vam marxar dos dies a Barcelona i els alumnes van poder exposar els seus treballs a partir d’una visita guiada.

El primer dia vam passar per la Barcelona romana, medieval i moderna. Un passeig que ens va portar a llocs com la necròpolis, el temple d’August, l’església de Santa Maria, el mercat del Born o el Parlament. No menys engrescador va ser el segon dia: la Pedrera, la Torre de les Aigües, la Vil·la Olímpica i el Port Olímpic van completar la nostra visita guiada.

Com n'és d’interessant la nostra història!