Portes Obertes ESO i Batxillerat 2019-2020 més informació

Telèfons: 93 879 49 14 | 670 31 96 64

El canal de Twitter dels nostres projectes internacionals: @BelleraProjecte

 

Dimecres 24 de gener.- L'alumnat de 1r i 2n de Batxillerat Científic Tecnològic va assistir a una xerrada taller a la Universitat de Barcelona, organitzada per la Facultat de Matemàtiques i Informàtica dins les activitats per alumnat de secundària. 

La xerrada taller es titulava "Sistemes de recomanació i la seva integració en interfícies 2D i 3D"  i va anar a càrrec de la Dra Maria Salamó i la Dra Inma Rodríguez. Van explicar què són els sistemes de recomanació, com aquests tipus de sistemes estan guanyant una considerable atracció en sistemes online i, en particular, en el context de comerç electrònic.
 
També es va analitzar el paper que juguen actualment els sistemes de recomanació en les diferents activitats de la vida quotidiana. En concret, van veure els diferents tipus de sistemes de recomanació, les diferents aplicacions on s’utilitzen habitualment i com han estat integrats en diverses interfícies 2D i 3D.

Finalment van fer un taller que consistia en entrar en un món virtual 3D, familiaritzar-nos en aquest món, generar un objecte 3D i donar-li vida.

 

IMATGES