Portes Obertes ESO i Batxillerat 2019-2020 més informació

Telèfons: 93 879 49 14 | 670 31 96 64

El canal de Twitter dels nostres projectes internacionals: @BelleraProjecte

 


 

Al llarg del segon i tercer trimestre de curs, des de l’Àrea d’Educació Física de l'institut, ens hem sumat un any més al projecte Tots Dansen impulsat pel Mercat de Les Flors de Barcelona i la Generalitat de Catalunya i coproduït per la xarxa Transversal a les ciutats de Mataró, Olot, Sant Cugat, Vilanova i La Geltrú, Manresa, Figueres, Tortosa i Granollers. A la nostra comarca, el Teatre Auditori i l’Associació Cultural de Granollers han acollit el projecte i nosaltres, amb tota la il·lusió del món, ens hi hem sumat.

La sessió final, on es podrà veure tot el treball que hem realitzat, es durà a terme el proper divendres 18 de maig, a les 8 del vespre,  al Teatre Auditori de Granollers, i ens agradarà molt mostrar-vos-el.

Podeu comprar les entrades per Internet a Escena GrAn (sessió divendres 18 de maig) o bé presencialment a les taquilles del Teatre dimecres, dijous i divendres, de 17 a 19:30 h. El seu preu és de 5€.

Esperem que gaudiu de l’espectacle que els alumnes i professors us oferiran.

Tots Dansen és un projecte de dansa contemporània que es realitza durant gairebé tot el curs i que compta amb la participació dels professors d’educació física i dels alumnes dels instituts que hi estem participant: Xammar de L’Ametlla, El Vern de Lliçà de Vall, Lauro de Les Franqueses, Escola Municipal del Treball, Marta Estrada i Celestí Bellera de Granollers, Baix Montseny de Sant Celoni i Domus d’Olivet i Bellulla de Canovelles.

 

IMATGES