93 879 49 14  |  670 31 96 64
 

Índex de l`article

Dilluns, 14 de gener de 2019

Penúltim dia ple d'emocions!

Avui els alumnes de 4t s’han trobat a les 8 a l'institut i cadascú  explicava el seu cap de setmana. Alguns van anar al teatre, altres a passejar pel centre de París, a menjar una crep o bé comprar en algun centre comercial.  

Tot seguit, ens hem dirigit a l'estació per anar al Port de la Bourdannais i agafar els Bateaux Parisiens. Hem fet un recorregut pel Sena d'una hora i hem pogut gaudir de vistes, edificis i construccions magnífiques com ara el Museu del Louvre, d'Orsey, el Pont Neuf, l'illa de Saint Louis, el Marais, la Catedral de Notre Dame...

A continuació ens hem aventurat a anar fins el Barri Llatí caminant tot coneixent diferents districtes de París. Hem dinat i ens hem dirigit al Marais per veure el Centre Nacional d'Art i Cultura Georges Pompidou. Els alumnes han tingut una estona per conèixer i fer fotos del lloc i després hem tornat a l'institut.

Els alumnes de Batxibac han començat el dia visitant la Fundació Louis Vuitton, un museu d'art contemporani i modern, i després han dinat al Bois de Bolougne, considerat un dels "pulmons" de la ciutat. Tot seguit han anat a La Défense, un dels districtes de negocis més importants de tota Europa, i han pujat al Grande Arche de la Fraternité. Després, s'han dirigit a l'Institut, doncs a les 19:30 ens esperava el sopar de germanor.

Per als alumnes de Batxibacc ha estat mot emocionant i així ens ho han fet saber: per ells és l'últim intercanvi que fan al nostre Institut i molts d'ells han participat de tots els intercanvis portats a terme al llarg de la seva etapa al Bellera (5!). Segur que tindran un bon record!

Demà últim dia!

 

Deborah, Miquel, Ana

 Recordeu que podeu veure les fotos al nostre padlet i twitter.

@BelleraProjecte

https://padlet.com/erasmus12/lzn8rl8z2orb