STORY BOARD

Tot comença amb un noi que esta mirant un album de fotografies. Van sortint fotografies on es veu a una parella molt feliç.

·El primer pla que trobem és la cara del noi, més tard la cámera va enfocant l'àlbum i es pot veure com va passant les págines i les fotos que hi ha a cada pagina.

En les fotos es reflecteix la pasió que senten l’un per l’altre. En aquesta foto, per exemple, es troben a un parc donant un volt. Tenim un pla focal que engloba als dos, hi ha més més els hi acompanya una paisatge molt verd,amb un sol que deslumbra. Fa un dia especial, ja que estem a plena primavera, i la primavera la sang altera.

En la següent escena es troben a casa del noi, on tenen una escena d’amor.

Estan a l'habitació del noi, el primer que s'enfoca son els seus rostres molt a prop l'un de l'altre.

Com podem veure tot és molt bonic, hi ha molt amor, molts sentiments, molta passió... (totes aquestes escenes pasen quan el noi esta mirant l’album de fotos). Tornem a enfocar al noi i aquest té a la cara una expressió d'alegria, de records, s'enrecorda de tot, per això els que es veurà després d'enfocar el noi són les escenes d'amor que van vieure.

Regals que s’han fet....

Enfoquem un marc de fotos de fusta, que li va regalar ella a ell, que l'havia decorat ella amb un rotulador negre.

La parella està amb el seu grup d’amics prenent algo en un paff. Hi ha molt alchol per mig, moltes rialles massa bon rotllo entre el noi protagonista, i una amiga de la seva novia. Encara i això la novia no es dona compte. Tenim un pla general, i després tenim un pla individual de cadascun dels personatges, i de les seves expresions de les cares.

 

Ella, la xicota surt un moment a trucar per telèfon a fora del paff, sense sospitar-se res.

Es de nit, i ni hi ha ningú a fora. La càmera només enfoca a ella i es veu clarament que està parlant per telèfon.

Quan torna a entrar, primer passa pel lavabo, i allà es troba al seu xicot i a la seva millor amiga liant-se.

L’ expressió de la cara de la noia es de sorpresa, no sap com reaccionar.Aquest dos s’adonen del que ha passat.

El primer que enfoquem es quan la noia obra la porta i de cop i volta li canvia la cara radicalment. Després tenim un segon pla on els altres dos s'estan liant i es donen compte que els han pillat.

Ella agafa les seves coses i marxa plorant.

Tornem a enfocar la cara de la noia, se l'hi estan caient les llàgrimes, la pintura se l'hi ha corregut.

Darrera seu va el seu xicot que li està demanat perdó, que siusplau el perdoni, que s’arrepenteix molt del que ha passat. Però ella no l’escolta i marxa.

Després d’aquestes escenes, es tornen a veure les fotografies de quan ells dos estàben junts, i el noi està molt trist per tot el que ha passat.A l’hora que ell està veient aquestes fotos, la lletra de la cançó diu: “Hecho demenos lo que haciamos tu y yo”.

Hi ha un pla focal dels dos, després enfoquem a la xicota, on es veu que no l'hi vol perdonar. Per acabar s'enfoca al noi, i de cop i volta mira a la càmera amb els ulls plorosos.

Un altre pla focal,(L'ÚLTIM): el noi tanca l'àlbum de fotos i tots els records s'en van amb ell. I al final de tot es veuen uns noms i una data a la contraportada.

FI.