Com fer i lliurar el treball "Equipament TIC..."

L'equipament TIC a casa. Igual per a tothom?

Treball col·laboratiu de tota la classe: recollida individual de dades en un formulari, càlculs i elaboració de conclusions en petits grups de quatre persones, i posada en comú en gran grup.

Treballarem la proposta de l'IDESCAT "Equipaments TIC a casa".

Però farem una petita variació: en lloc de respondre l'enquesta de la web, el vostre professor o professora farà un formulari amb les eines Google que enllaçarà en el Moodle i cada un de vosaltres haureu de respondre individualment en el vostre ordinador.

Un cop el formulari estigui omplert, el vostre professor en recollirà els resultats i els penjarà al curs perquè tots tingueu les dades sobre les que haureu de treball seguint la proposta de la web de l'IDESCAT.

Finalment feu un petit informe (3 fulls màxim) en un document digital, amb explicacions i imatges dels gràfics i taules. Deseu-lo amb el nom informe_equipaments_TIC. No oblideu escriure el nom els autors.

Quan acabeu heu de penjar aquí tots els documents treballats en aquesta tasca.

Temps estimat: mitja hora en gran grup per veure el vídeo, fer un petit debat i omplir l'enquesta, més una hora per fer el treball individualment, i mitja hora més per posar en comú els resultats. Total 3 h de classe.