FÒRUM: Stop Disasters

ACTIVITAT INICIAL: Joc de simulació


Per començar a situar-vos en la temàtica dels impactes ambientals haureu de participar al joc de simulació Stop Disasters que tracta sobre la prevenció de desastres ambientals.

El joc aporta informació diversa sobre les condicions de vulnerabilitat que poden agreujar els impactes socials i ambientals d’un determinat fenomen natural. A partir d’aquesta informació es disposa de diferents escenaris per jugar.

stop_disasters

Heu de triar un d’aquests escenaris i aconseguir ubicar en aquell territori elements de defensa i d'altres construccions en un temps limitat abans no succeeixi el desastre. Per col·locar tots aquests elements es disposa d’un determinat pressupost que no es pot sobrepassar i que obliga a seleccionar les diferents opcions possibles. La seva ubicació s’ha de fer seguint criteris que ajudin a reduir els possibles impactes dels desastres.

Per començar el joc cliqueu aquí

Per demostrar que heu assolit millor la idea de la importància de la planificació prèvia i dels impactes d’un creixement desordenat, jugareu amb dos escenaris diferents i, un cop els hagiu superat, escriviu una breu ressenya dels passos que heu hagut de donar per sortir-ne amb èxit.



(Encara no hi ha cap tema de debat en aquest fòrum)