FONTS, GRÀFICS I DADES: Localitzacions preromanes


Per parelles i seguint les pautes d'utilització del Viquiatles que ja coneixeu heu de fer dues entrades de jaciments arqueològics de la península ibèrica. Identifiqueu les entrades amb l' etiqueta:
Jaciments_preromans_peninsula_iberica.

La descripció dels indrets ha de contenir les següents referències: nom, localització, cultura, cronologia i una imatge.
Jaciments:
El Carambolo (Camas/Sevilla), San Bartolomé de Almonte, Aliseda, Necróplis d ela Joya (Huelva), Cancho Roano (Zalamera de la Sserena/Badajoz), Tejada la Vieja (Escacena del Campo/Huelva), La Hoya (La Guardia/Alava), Castro de Coaña, Castro de Santa Tegra, El Raso (Candeleda/Avila), Cerro de las Cabezas (Valdepeñas/Ciudad Real), Sant Sebastià de la Guarda (Palafrugell/Girona), Cabeza de Alcalá (Azaila/Teruel), Alarcos (Ciudad Real), Castllet de Bernabé (Llíria/València), L'Alcúdia (Elx/Alacant), Iponuba (Baena/Córdoba), Cerro de los Santos (Montealegre del Castillo/Albacete), El Monastil (Elda/Alacant), Ullastret (Giona), El Cigarralejo (Mula/Murcia), Puig Castellar (Sta. Coloma de Gr./Barcelona), Toixoneres (Calafell/Tarragona), El Castellet de Banyoles (Tivissa/Tarragona)
mapa

Darrera modificació: dimecres, 18 de desembre 2013, 14:17