Portes Obertes Batxillerat 2019-2020 més informació

Telèfons: 93 879 49 14 | 670 31 96 64

El canal de Twitter dels nostres projectes internacionals: @BelleraProjecte

 

El passat dilluns 19 de novembre, els alumnes de 1r d’ESO vam assistir a un taller de contacontes impartit per Jordi Pérez, creador i director del Teatre de la Vilella, situat a Barcelona.

Aquest taller, realitzat durant una hora en petits grups, engega la part escènica del projecte que realitzem al primer trimestre “De la cançó al conte”. En aquesta activitat, en Jordi ens va donar consells per millorar les nostres interpretacions. Ens va ensenyar a fer servir el gest, el pes i la paraula i ficar-nos a la pell dels nostres personatges per després interpretar-los davant dels nostres companys/es.

Per veure la resta de l'àlbum de fotos, fes clic sobre la imatge.

L’activitat va estar força interessant. Ens ha ajudat a posar-nos a la pell del personatge, encara que alguns van passar vergonya i altres s’ho van passar molt bé. Ara bé, pensem que el taller podria haver tingut més durada perquè van haver-hi activitats que no ens va donar temps d’acabar-les.

Per concloure, dir que ens ha agradat bastant aquesta activitat, ja que no s’assembla al que normalment es fa a l’horari lectiu. Ha estat molt interessant, tot i que ens hauria agradat que fos una mica més extensa. Estaria bé fer activitats d’aquest tipus més sovint perquè ens pot ajudar a desenvolupar la nostra part artística d’una manera més dinàmica i original. Estaríem encantats de repetir-la en els propers cursos.

 ALUMNAT DE 1R D'ESO