Portes Obertes Batxillerat 2019-2020 més informació

Telèfons: 93 879 49 14 | 670 31 96 64

El canal de Twitter dels nostres projectes internacionals: @BelleraProjecte

 

La setmana del 25 al 28 de febrer tindrà lloc la V Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat organitzada per la Xaxa Vives i la Universitat Autònoma de Barcelona. Es tracta d’una competició on diferents centres docents debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. En aquesta ocasió el tema a tractar és: Calen les fronteres entre països?

L’Institut Celestí Bellera ha participat cada any i som dels centres més veterans en aquesta competició. Per escollir l’equip que ens representarà es va fer una minilliga al centre on van presentar-se tres equips diferents. Després de debatre sobre el mateix tema escollit per la Lliga de Debat, va sortir guanyador l’equip de Sofia Delmàs, el Pol Tomé, l’Izan Alarcón i l’Ainhoa Navarro.

Prèviament al desenvolupament de la competició, tots els centres participants van ser convidats amb l’equip que els representarà, a participar en una jornada informativa sobre el funcionament de la lliga: parts del debat, com preparar-se les intervencions, recomanacions... També es va parlar específicament del reglament i de les fases de competició. Es va aprofitar igualment per exposar dubtes i propostes de cara al desenvolupament dels debats. Aquesta trobada va tenir lloc a la Sala Teatre de la UAB i també va servir per familiaritzar-se amb l’espai de la competició.

Fes clic sobre la imatge per veure la resta de la galeria de fotos

Esperem que tinguin molt bona sort, però sobretot que entenguin la Lliga com un espai on es fomenti l’ús de la paraula entre els estudiants, i on valoren capacitats com el treball en equip, la solidesa de les argumentacions, la fluïdesa en la intervenció i el respecte per l’equip contrari.