Portes Obertes Batxillerat 2019-2020 més informació

Telèfons: 93 879 49 14 | 670 31 96 64

El canal de Twitter dels nostres projectes internacionals: @BelleraProjecte

 

Dimecres 6 de febrer els alumnes de Projecte Singular de 4d'ESO de l'institut Celestí Bellera i I'institut Antoni Cumella de Granollers, en el marc de l'optativa d'Emprenedoria, van realitzar una visita a l'empresa Audens Food, planta processadora d'aliments precuinats i congelats, ubicada en el polígon industrial de Granollers.

A Audens Food ens va rebre la Sra. Mónica del Castillo, directora de Recursos Humans i el Sr. Daniel Casas, responsable de seguretat i salut. En Bernat Selva i Jenifer Jaldo, controlers industrials, ens va fer una visita guiada per tota la planta explicant-nos el circuit del producte: des de l’entrada de les matèries primeres, en el moll de càrrega del magatzem; la planta processadora d'aliments, on vam poder veure les "olles industrials", els espais de refredament i neveres... que ocupen tota una habitació!!. Vam poder veure els "cuiners mecànics"... grans lineals on el menjar de les olles es combina amb d'altres ingredients i agafa forma de croqueta  o canelons!! Una bogeria de planxes, embuts, tuberes... i cintes mecàniques de transport .... que pugen a una altra planta on s'envasa  en unitats, s'empaqueta en grups i es paletitza amb grans robots industrials... per acabar en les neveres del magatzem de sortida.

 

Fes clic sobre la imatge per veure la resta de la galeria de fotos

L'última part del recorregut de la visita va ser gaudir d'un tast dels productes que elaboren, en una secció de l'empresa que és dedica al I+D. Tot un plaer!!

Moltíssimes gràcies per l'oportunitat i l'atenció rebuda!!