Portes Obertes Batxillerat 2019-2020 més informació

Telèfons: 93 879 49 14 | 670 31 96 64

El canal de Twitter dels nostres projectes internacionals: @BelleraProjecte

 

El Departament de Socials va sol·licitar que l'Institut Celestí Bellera fos, durant unes setmanes, seu d'una exposició itinerant titulada "lluita per l'oportunitat de viure". Aquesta exposició, organitzada conjuntament per l’Institut Català de les Dones i el Memorial Democràtic, reconstrueix alguns episodis de la vida de les dones des del 1931 fins al 1978. Els plafons permeten conèixer aquest període de la història a través de la perspectiva de les dones i visualitza les seves experiències i aportacions.

L'exposició fa un recorregut per les quatre etapes més destacades d’ aquell període: "La Segona República: Una oportunitat", "Quan la vida perd valor. La Guerra Civil", "Quan viure és sobreviure. Franquisme" i "Construint la democràcia".

Fes clic sobre la imatge per veure el fulletó informatiu de l'exposició

Tant Alumnat, com Famílies, Claustre del Bellera i Gent del Barri podran gaudir dels materials exposats al Hall, des del dia 12 de febrer fins el dia 25, ambdós inclosos.

Aquesta activitat està publicada i inclosa a l'Agenda d'activitats de l'Institut Català de les Dones. Per a més informació: http://dones.gencat.cat/ca/ambits/sensibilitzacio/exposicions/lluita_viure/