Portes Obertes Batxillerat 2019-2020 més informació

Telèfons: 93 879 49 14 | 670 31 96 64

El canal de Twitter dels nostres projectes internacionals: @BelleraProjecte

 

Índex de l`article

Mirar el Bellera amb criteris de sostenibilitat. Aquest és l’objectiu del projecte «La meva escola verda», «My eco-school».

Aquest projecte de tot l’alumnat de 4t d’ESO pretén observar, proposar, i si és possible, executar accions que permetin millorar la qualitat mediambiental del nostre centre.

Hem rebut la visita de tres tècnics especialistes que ens han ajudat i assessorat en energies alternatives, biodiversitat i cicle de l’aigua. Igualment per tal de poder treballar en idees que ja són exitoses, hem visitat quatre centres educatius de la nostra comarca i un cinquè a París vinculat al projecte etwinning.

Pel que fa al pla de treball, l’alumnat s’ha repartit en sis comissions tècniques:

1) Biodiversitat

2) Gestió de residus del centre

3) Gestió de residus de la cantina

4) Eficiència energètica

5) Optimització de l’aigua

6) Mobilitat i transport

Cada comissió ha elaborat propostes que es llistaran per temes i que configuraran el «Manual de propostes mediambientals». Aquest manual servirà com a full de ruta d’alguna de les futures inversions del centre.

Igualment l’alumnat presentarà i justificarà les seves propostes a la comunitat educativa del Bellera a través d’unes presentacions al mateix centre i una exposició oberta a tota la ciutadania al Museu de la Tela que es podrà visitar a partir del proper 27 de març.