Portes Obertes Batxillerat 2019-2020 més informació

Telèfons: 93 879 49 14 | 670 31 96 64

El canal de Twitter dels nostres projectes internacionals: @BelleraProjecte

 

UN MERCAT MEDIEVAL A SEGON D'ESO

L’altre dia vam projectar una mica de llum i claror històrica a allò que va ser la Darkish Age medieval, i ho vam fer escenificant un mercat. Sí!: mercats i fires (com aquella de Medina del Campo a la Meseta o de Vilafranca a Catalunya) concentraven i mostraven aquell món productiu (artesanal, gremial i mercantil) que s’obria pas a contracorrent i més enllà dels enclosures senyorials gegantins on el productor gratava la terra. Dominis on el productor romania lligat per una economia agrària a dures penes subsistencial.

ACOLLIDA ALUMNES LE BOURGET

Del 2 al 9 d'abril ens han visitat una quinzena d'alumnes del Lycée Germaine Tillion de Le Bourget (París) que s'han allotjat a casa dels alumnes de primer de Batxibac del nostre centre que ja van anar a casa seva a l'octubre.

Han assistit a classes i també han aprofitat l'ocasió per fer algunes visites culturals.

ACOLLIDA ALUMNES PAU

Del 3 al 10 d'abril 45 alumnes de Pau (França) han vingut a Granollers per portar a terme la segona part del projecte d'intercanvi amb els alumnes de segon d'eso.

Han participat a les Jornades esportives de l'institut, han assistit a classe, hem compartit una xocolatada i tots plegats hem visitat Barcelona.

Per veure la resta de fotografies fes clic sobre la imatge

Dijous 21 de març, uns cent vint alumnes del Bellera, de 1r ESO a 1r Batxillerat, han participat en les proves Cangur de Matemàtiques, resolent 30 preguntes de dificultat creixent, amb opcions de resposta, sense calculadora i en cinc quarts d'hora.

Clic sobre la imatge per veure la resta de fotografies