Propostes de construcciˇ
Principal El vent Hist˛ria dels molins Una energia renovable Aerogeneradors Propostes de construcciˇ Calaix de sastre

Savonius senzill
Multipala senzill
Aerogenerador petit
PanŔmona gran
Parc en miniatura
En altres Centres

Les dues primeres propostes, el Savonius senzill i el multipala senzill, tenen per objecte que l'alumnat experimenti la diferŔncia entre un molÝ d'eix vertical i un d'eix horitzontal.

La tercera proposta, la de l'aerogenerador petit,  estÓ centrada en que l'alumne/a vegi la conversiˇ de l'energia e˛lica en energia elŔctrica.

La quarta i la cinquena, la de la panŔmona gran i la del parc e˛lic en miniatura, estan orientades a que l'alumnat treballi en grup, dins d'un projecte tŔcnic (materials diversos, objectiu com˙, projecciˇ cap a la resta de l'Institut, etc.)


Un autŔntic parc e˛lic en miniatura!
Finalment, s'inclou un apartat de construccions realitzades en altres Centres. Si treballeu l'energia e˛lica en el vostre Centre, envieu fotografies de les vostres construccions (i una petita explicaciˇ de l'experiŔncia) a l'adreša de correu electr˛nic situada al peu de qualsevol de les planes de Constru´m un molÝ de vent!

La panŔmona constru´da

Alguns dels molins fets, a l'Aula de Tecnologia
Els molins proposats s'han constru´t durant el:
Segon trimestre del curs 1999-2000 en el CV Constru´m un molÝ de vent! realitzat a l'Institut CelestÝ Bellera (Granollers) amb alumnes de 4t d'ESO.
Tercer trimestre del curs 2000-2001 en el CV Projecte III realitzat a l'Institut CelestÝ Bellera (Granollers) amb alumnes de la UAC de 3r d'ESO. Realitzaciˇ del Parc E˛lic en Miniatura (PEM).
 

E-mail
Darrera actualitzaciˇ
el 03-07-2001

Cerca a Bellera