Trobada al Centre cívic de Can Bassa

El dia 25 de novembre de 2007, els alumnes de l'Institut Celestí Bellera que vàrem fer el crèdit variable de migracions durant el primer trimestre, vam anar a fer una visita a les senyores que havien col·laborat amb nosaltres en el projecte de la web "Fem història oral". No les coneixíem perquè havíem estat treballant a partir de les enquestes que havien fet altres companys.

Vam explicar i presentar una part de la pàgina web i els apartats que havíem confeccionat.També vam conèixer més a fons les persones sobre les quals havíem estat treballant i les seves experiències de la migració. Quan vam arribar ens van rebre amb els braços oberts, ens vam presentar i ens vam posar a fer la feina. Primer els hi vam ensenyar el treball que estàvem fent amb les seves entrevistes, els va agradar molt encara que van trobar més d’un error. Després els vam fer unes quantes preguntes i elles ens van contestar encantades.

 

Finalment, vàrem fer un berenar, nosaltres vam comprar unes galetes i elles es van encarregar de les begudes i els gots.