L'hàbitat dels lleons


Antigament, la seva Órea de distribuciˇ geogrÓfica abastava bona part del sud d'└sia fins a l┤═ndia i tot l'└frica. Avui dia, per˛, les seves poblacions han estat eliminades de gran part d'aquesta zona originÓria, i estan relegades tan sols a l┤└frica central, oriental i del sud. Del lleˇ asiÓtic, en greu perill d'extinciˇ.

Viuen a les sabanes africanes on troben, ara per ara, els recursos necessaris per a sobreviure.