Alumnes de Batxillerat Plàstic han fet el disseny per intervenir les parets de l’entorn CHILL OUT amb la funció de donar color amb motius florals a una part del jardí, per fer-lo més habitable i transitable.

Per això han hagut de fer recerca d’alguns dels referents del món de l’art i el disseny i del tractament del tema floral en les avantguardes artístiques del s. XX (artistes com ara Monet, Gaugin, Warhol, Van Gogh, Frida Kalho, Jeff Koons, Pierre et Gilles, William Morris, Joana Vasconcellos,…). També dels moviments com modernisme, land art, arte povera, art cinetic, art òptic, psicodèlia flower power (the wall), figuració, abstracció, moviment Arts and Crafts, expressionisme, cubisme….

I d’altres imatges recurrents a la quotidianitat: camps de lavanda de la provença, camps de roselles, corones i catifes de flors, el dia dels morts a Mèxic, imatges  florals al Japó. rajola de flor de Barcelona, estampació floral, papers pintats de paret, mandales. Fins i tot d’esdeveniments com és Girona temps de flors (intervencions artístiques a la ciutat), art públic.

 

IMATGES

 

 

VÍDEO