Dimecres 13 de juny.- Avui hem tingut molta sort i el temps ens ha acompanyat!

Pel matí hem pujat als Pics d’Europa en telefèric. Encara estan nevats. Uns quants alumnes han decidit fer una petita caminada pels voltants acompanyats de monitors i professors. Altres ens hem quedat a la zona del mirador fent fotos i amagant-nos d’unes quantes cabretes que es volien menjar els nostres esmorzars (i de fet, alguna ho ha aconseguit!).

Hem dinat a Potes, un preciós poble situat en el centre de la comarca de Liébana. Aquesta vila encara conserva nombrosos edificis d’interès com ara l’església de San Vicente o la Torre del Infantado. Tot seguit hem visitat el Monestir de Santo Toribio de Liébana, que té junt a Jerusalem, Roma, Santiago de Compsotostela i Caravaca de la Cruz, el privilegi de celebrar l’Any Sant (o més conegut com a Any Jubilar).

I del Monestir a Santillana del Mar (coneguda també com a la vila de les tres mentides, doncs ni és “santa”, ni “llana” ni té mar). Però sí que és una de les localitats de major valor històric-artístic d’Espanya. En els seus empedrats carrers medievals podem trobar múltiples tallers artesanals, diferents sales d’exposicions i diversos museus. 

Els nostres nois i noies han aprofitat també per fer algunes compres i regalets per casa i berenar una mica. I ara, de tornada al Mazo a dutxar-se i sopar. Cal dir que tot està anant molt bé i que s’estan portant genial!
 
I demà ens espera la desitjada visita a la cova del Soplao, Comillas i el poble pesquer de San Vicente de la Barquera. 
 

IMATGES