Els dies 4,5 i 6 d’abril els alumnes de 2n de batxillerat escènic del Celestí Bellera estrenen l’obra Ascens i caiguda de la ciutat de Mahagonny al Llevant teatre.

Podeu comprar les entrades en el següent enllaç:
https://www.escenagran.cat/ca/programacio/c/10542-mahagonny.html

Sinopsis:
Mahagonny és una nova ciutat fundada pels fugitius Viuda de Begbick, Willy l’apoderat i Moisès de la Trinitat. Després de recórrer quilòmetres i quilòmetres per poder escapar de la policia i no ser capturats, creen aquest lloc on tot hi serà permès i res serà negat: la ciutat dels vicis i dels plaers. Seràs el proper ocell a caure al parany?

Fitxa tècnica:
– Títol de l’obra: Ascens i caiguda de la ciutat de Mahagonny
– Descripció: Aquest espectacle musical està basat en l’obra Ascens i caiguda de la ciutat de Mahagonny, escrita per Bertolt Brecht amb música de Kurt Weill. És una òpera satírica sobre la moral, els diners i la recerca dels plaers.
– Adaptació i direcció: Laura López
– Director musical: Pau Albert
– Composició musical: Andreu Roqueta
– Escenografia: Lluïsa Permisán
– Vestuari: Anna Estany
– Moviment: Carmen Najera
– Il·luminació: Arnau Ribell i Marta Otin
– Actors i actrius, creadors i creadores: Marió Aldabó, Laia Álvarez, Paula Comelles, Jordina Estrada, Úrsula Gontán, Laia Herraiz, Mar Molins, Cristina Net, Carlos Parralo, Sara Perulero, Marc Picazo, Albert Rodríguez, Andreu Roqueta, Aina Sala, Elena Terol, Marcel Vacca i Irina Xicota