VÍDEO DE LA DESFILADA

Dimecres 6 de juny, a les 12h, presentació de la desfilada CATWALK DISASTER de les marques: U-NENA, PLANNET, RANDOM, VERSACCE GANG, E-Y, UPSYDOWN.

 

Amb la col·laboració, entre d’altres, de la banda B-BAND del Bellera, formada per alumnes de 1r ESO:

 

IMATGES DESFILADA

 

Nosaltres hem fet aquesta roba a la optativa de 4t ESO: MODATRASH. Hem creat la nostra marca i hem desenvolupat un projecte que reflexiona sobre les desastroses conseqüències del fast fashion que contamina el planeta i provoca un impacte mediambiental exagerat.

La indústria de la moda és la segona més malbaratadora del planeta amb l’absurda pràctica de destruir els excedents de tones de roba de cada temporada i la nostra mania de comprar i llençar contínuament. Hem de reutilitzar i reciclar en comptes de llençar, per això amb la tècnica de l’upcycling hem creat nous outfits amb roba ja en desús de l’armari trash del Bellera.

Martin Margiela, dissenyador belga (Els 6 d’Amberes) és un model a seguir, ja als 90‘s va introduir el reciclatge a les passarel·les combinant peces vintage amb propostes mes modernes.

En això nosaltres basem els nostres projectes i creiem en la necessitat de reciclar per crear peces diferents i noves propostes, donant una nova vida als teixits desestimats i reduint així l’impacte mediambiental.

 


cliqueu per veure en gran