Els dies 9 i 10 d’Octubre, l’alumnat de 4t d’ESO va poder materialitzar el projecte inicial d’Acampada que portava organitzant i preparant des de començaments de curs.
Enguany, l’escenari ha estat la Costa Brava, concretament, l’etapa del GR92_ camí de Ronda _ entre Llançà i Port de la Selva.
A través d’aquest treball de camp, l’alumnat no només ha pogut desenvolupar en la pràctica les activitats que havia planificat per grups-camp i grups-d’experts prèviament a l’aula, sinó que va ser LLançà una experiència clau per treballar la cohesió de grup, la companyonia i apropar-se a un entorn natural i cultural tan important per a l’ecosistema del nostre territori. Des d’activitats físiques (senderisme, natació), fins a sessions d’astrologia i mitologia a la nit o activitats culturals (visita a búnquers, monuments d’homenatge i refugi de la Guerra Civil a Llançà, visita Museu de l’ Acuarela de Josep Lozano o visita al poble de Port de la Selva), l’alumnat ha gaudit en sintonia amb la natura i amb el lleure.

Sense dubte, una grata experiència en què l’alumnat com a motor de projecte, ha pogut sentir-se realitzat per veure materializada tota la seva feina i treball previ i desenvolupar les seves habilitats i competències personals.

Entrades recents de 4t d’ESO