Benvolgudes famílies,
Com ja bé sabreu, el nostre institut enguany participa en dos projectes Erasmus+ relacionats amb l’alimentació saludable (Brewise) i la literatura (liT2.0). Els alumnes dels grups impulsors d’aquests projectes han estat treballant intensament durant tot el curs per a difondre certes inquietuds i coneixements a la resta dels companys del centre. Ara és el moment en què volem extendre-ho cap a vosaltres i la ciutat, així que ens complau convidar-vos a la Jornada de Portes Obertes, La literatura a taula: després de menjar, llegir i estimaron podreu gaudir de moltíssimes activitats organitzades pensant en vosaltres.

Us proposem entre altres activitats una xerrada de la conegudíssima cuinera catalana Ada Parellada, un tast de cafés, un contacontes infantil, tallers d’alimentació saludable, actuació de l’Ivette Nadal, fideuà popular, vermut amb glosa… Com podeu veure, hi haurà propostes per a totes les edats.

Per tal de participar us haureu d’inscriure el més aviat possible a través d’aquest formulari o bé del codi QR del poster que us adjuntem.

Per a qualsevol dubte ens podeu escriure al correu erasmus@bellera.cat

Us hi esperem a tots!!!!
Equip impulsor de l’Erasmus+ liT2.0 i Brewise

Entrades recents dels Projectes Internacionals