La setmana del 17 al 21 d’octubre en el marc de l’acreditació Erasmus+ KA120, dues professores del centre responsables d’Escoles Verdes, la Mònica Romano i la Míriam Cabero hem realitzat el curs “How to plan and teach innovative and interesting lessons with UN’s 17 sustainable development goals in focus? ” a Padova, Itàlia.

Amb el curs hem aprofundit en el coneixement dels 17 ODS per tal d’incloure’ls en les programacions d’aula i fer-los atractius al nostre alumnat.
Per altra banda, hem compartit aula amb professorat d’Irlanda, Alemania, República Checa i Grècia. Això ens ha permès conèixer la realitat del treball dels ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible) en aquests països i ens ha donat també la possibilitat d’establir noves relacions que poden acabar en nous intercanvis o treball conjunt.

Podeu consultar diferent material que hem treballat al curs en aquestes webs. Hi ha informació general i també proposa accions concretes que tothom pot dur a terme per contribuir en l’assoliment dels objectius.
The Global Goals: https://www.globalgoals.org/goals/
The Good Life Goals  https://www.goodlifegoals.org/

Entrades recents de l’institut