Divendres 29 de gener el grup impulsor Erasmus va organitzar la tercera Jornada de la Pau en motiu del DENIP (Dia Escolar de la No violència i la Pau) per als alumnes de primer de Batxillerat.
Enguany la temàtica escollida era el FOC ja que el projecte Erasmus en curs, ELEMENTS4LIFE, tracta sobre els quatre elements clàssics (foc, aire, aigua i terra). Es va creure oportú fer coincidir el FIREDAY, activitat organitzada pels alumnes de quart d’eso de projecte internacional i adreçada als de primer d’eso, amb les Jornades LA PAU VORA EL FOC.
Els alumnes de primer de Batxillerat escènic van crear un espectacle de gran qualitat, de moviment i so, sobre la Pau i el Foc que van poder veure tots els alumnes de Batxillerat i primer d’eso. Els alumnes de primer de Batxillerat artístic van crear una instal·lació artística sobre el foc que quedarà exposada durant unes setmanes al primer pis del centre. D’altra banda, els alumnes de 4t d’eso van preparar tallers interdisciplinaris sobre el foc per als més petits de l’institut.

Galeria d’imatges del Dia de la Pau 2021

El professorat també es va implicar en les Jornades tot preparant taules rodones de debat relacionades amb foc i la seva repercussió en situacions de pau o guerra. També vàrem poder gaudir de col·laboracions externes com ara l’escriptor Pedro Riera, la bibliotecària Glòria Gorchs, el bomber Joan Esquirol i el membre de la colla de Diables de Granollers Alfons Senyé.
Com sempre, la intenció de les Jornades va ser fer un treball transversal a partir d’un tema.

Entrades recents de l’Institut