Al llarg del curs 21-22, alumnes del Bellera han participat en diferents concursos matemàtics celebrats a Catalunya! Alumnes dels diferents cursos i nivells han competit amb altres alumnes del mateix nivell d’altres instituts en unes jornades matemàtiques que els han permès practicar les Matemàtiques d’una forma totalment diferent!

El 15 de desembre de 2021, alumnes de 3r i 4t van participar en els Problemes a l’Esprint 3r i 4t d’ESO que organitza la Societat Catalana de les Matemàtiques. Podeu veure les fotos de l’activitat.

El 27 de gener de 2022, alumnes de 2n i 3r van participar a la 1a fase de la Copa Cangur també organitzada per la SCM, Societat Catalana de Matemàtiques!

El 23 de febrer d’enguany va ser el torn dels alumnes de 1r i 2n que van participar als Problemes de l’Esprint 1r i 2n d’ESO.

I fa pocs dies, el 17 de març, alumnes de tots els nivells van participar a les Proves Cangur, cada curs a la seva categoria!

Felicitem a tots els participants i els animem a seguir concursant sempre que puguin en activitats matemàtiques com aquestes. Recordar-vos que,

“L’home mai sap del que és capaç fins que ho intenta” (Charles Dickens).

Entrades recents de l’Institut