Dilluns 7 d’octubre es va dur a terme el tercer esmorzar saludable (3rd healthy breakfast: Breakfast around the world) a l’institut, que com ja sabeu és una de les activitats de promoció de dieta saludable del nostre projecte Erasmus+ Brewise. Aquest cop van ser els nostre companys de Croàcia que van decidir la recepta, que trobareu al final d’aquest article per si la voleu fer a casa.
La previsió era fer uns pastissets saludables sense gluten ni sucres refinats que formessin les banderes dels 5 països que formem part del projecte però vàrem tenir algun inconvenient amb les plaques vitroceràmiques i no vam tenir temps de construir les banderes. Aquest tast es va servir amb bastonets de pastanaga, llimonada o suc de poma i pastanaga.
Els alumnes del grup impulsor van anar a les classes de Batxillerat a explicar el projecte i a servir l’esmorzar. Sembla que va agradar!! Com que va sobrar una mica de fruita i pastissets, tots els altres alumnes del centre que van voler van poder tastar el pastisset o menjar fruita.
Us animem a seguir la recepta a casa i tastar-ho en família!
Us recordem que ens podeu seguir a twitter @BelleraProject i instagram @brewise2018

Entrades recents de Projectes Internacionals