Bon dia!

Ahir va ser un dia especial perquè vam visitar León. Un cop més el dia ens va acompanyar i vam gaudir de bon temps malgrat el fred.

Després de despertar-se a les 8.30h i esmorzar a les 9h, com cada dia, vam preparar-nos per marxar d’excursió. De manera excepcional es va decidir que els alumnes podien portar el mòbil a la sortida per fer fotos. El trajecte d’autocar va ser molt tranquil i en uns 30-35 minuts ja estàvem a León. Vam estar donant una volta pel centre històric i alguns alumnes van aprofitar per comprar souvenirs o llaminadures. Cap a les 14h ja estàvem de tornada al camp per dinar.

Un cop rentades les dents i gaudida l’estona de free time, van treballar de valent en el projecte científic ja que era l’últim dia abans de la presentació. A les 17h van berenar un entrepà de pernil dolç i van jugar una mica i just després ja van començar l’activitat de la tarda, Science Scavenger Hunt, una cerca del tresor científic molt original i dinàmic.

Després de les dutxes i de l’estona del mòbil van sopar. De manera excepcional, i davant la insistència d’alguns alumnes, els monitors van decidir donar dues opcions com a activitat de nit: veure el partit d’Espanya-Grècia o jugar a Wolf (el llop). Va quedar aproximadament la meitat dels alumnes Bellera a cada activitat. Val a dir que l’animació del joc que va fer el John va ser molt original i divertida.

A les 23h ja vam anar cap a les cabanyes a descansar.

Mònica i Carla.

 

Entrades recents de l’institut