Ens acomiadem del curs amb la satisfacció d’haver portat a terme una Jornada de Bescanvi el 5 de maig. Era el fruit de la sembra del grup d’ecodelegats que la van proposar per a la primavera del 2020. La natura té un punt d’imprevisible i a vegades cal esperar per veure’n els fruits. Va ser un èxit sobretot entre l’alumnat de primer i segon d’ESO i va permetre recollir 6400 taps de plàstic per a la Fundació Noelia que promou i financia projectes per ajudar les persones amb distròfia muscular.

Alguns dels ecodelegats del centre van tancar cicle amb l’assistència al Fòrum d’Escoles Verdes que es va celebrar al Museu de la Tela. Els nostres alumnes van presentar el projecte de recollida selectiva de paper al centre. Van constatar que encara hem de seguir fent feina per reduir l’ús excessiu de paper (se’n van recollir 452,09 Kg) i, sobretot, per tenir clar quins residus no van al contenidor blau (es van recollir 23,70 Kg que no eren paper apte per ser reciclat).

Tanquem cicle amb el convenciment de seguir fent accions, per petites que puguin semblar, per contribuir a un consum més just i sostenible.

Bon estiu!

Entrades recents de l’Institut