El nostre vídeo (Lídia Pérez, Júlia Lucas, Míriam Valero i Arlet Altarriba) ha estat guanyador del premi de la categoria D del XXIV concurs El Gust per la Lectura, un premi no esperat però que hem gaudit il·lusionadament. Aquest concurs està organitzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. El lliurament de premis va ser el dia 5 de juny al CaixaForum de Barcelona.

Per a realitzar el vídeo, ens vam inspirar en un capítol del llibre El ciutadà perfecte de Raquel Ricart, que hem llegit a la matèria de català, on una de les protagonistes, la Sia’Na Rum, explica quins són els seus orígens i el que signifiquen per a ella. Ens va agradar molt aquest tema, ja que creiem que les arrels són la base d’una persona i que les marques que els fets viscuts ens han deixat a la pell, sempre perduraran al nostre cor. Al vídeo es pot veure com la Lídia es fa un senyal a la cara com a símbol per recordar allò que l’ha marcada, entre altres escenes en què ens hem inspirat del llibre.

Aquest treball ens ha agradat molt ja que ha sigut un treball diferent a altres i també perquè sense adornar-nos hem guanyat un premi i una gran experiència.

Podeu veure el vídeo a continuació:

Totes les membres del grup, 4t d’ESO

Entrades recents de l’Institut