La setmana del 18 al 22 de febrer, a l’institut Celestí Bellera, dintre del marc del projecte erasmus liT2.0, hem rebut un grup d’alumnes francesos provinents d’un institut Le Bourget de París. Durant aquesta setmana, l’alumnat d’ambdós instituts hem treballat conjuntament, braç a braç, en diferents activitats construïdes al voltant de la literatura.

Per veure la resta de les fotografies, fes clic sobre la imatge

Assenyalem les activitats més innovadores: taller de rap de la mà de VIKA i un taller de còmic a la biblioteca Roca Umbert, una sessió de ball i l’altra un Kahoot sobre coneixements literaris. Igualment, utilitzant la ciutat com a recurs d’aprenentatge, vam organitzar un Rally concurs-fotogràfic pel centre de Granollers i dues rutes literàries per Barcelona., Per acabar la setmana, vam fer una festa de germanor i acomiadament pels alumnes francesos amb música, menjar i amb l’entrega de premis per les diferents activitats i concursos.

Tant alumnes com professors pensem que la setmana ha anat molt bé i que ha sigut una experiència molt enriquidora pel que fa als coneixements treballats, al  contacte i immersió cultural i lligams personals. Podem doncs concloure que l’objectiu del projecte ha estat assolit, ja que hem après literatura d’una manera diferent i divertida.