La setmana passada va dur-se a terme la trobada internacional amb l’alumnat del Projecte Internacional de 4t d’ESO i els participants dels altres països amb qui hem realitzat aquest projecte Erasmus, anomenat “Elements4life”.

El primer dia ens vam conèixer amb els altres participants. Suècia, com a centre amfitrió d’aquesta trobada, va fer una presentació del seu institut i dels punts d’interès a Örebro, per si en un futur hi podem viatjar…, tant de bo, i sigui possible gaudir del paisatge. Després ens vam organitzar en grups mixtes internacionals per començar la a crear la nostra exposició virtual.

Dimarts 18, el nostre centre va començar el dia organitzant un escape room molt divertit sobre els elements. Els grups estaven formats per alumnes de diferents països (Portugal, Espanya, Suècia i Finlàndia) i va ser una experiència molt enriquidora. El mateix dia vam gaudir d’un dinar suec a l’institut, fet amb molta dedicació per la cantina del centre, i després tots plegats vam continuar treballant en l’exposició virtual.

Dimecres vam haver d’assolir un repte de Finlàndia, vam haver de representar la Terra amb elements de la natura i vam aprofitar per fer una sortida en bicicleta molt plaent al Parc del Falgar de les Franqueses.

Dijous i divendres vam seguir treballant en el material de difusió de les nostres exposicions virtuals i les vam presentar. La proposta del grup internacional 7 va ser la guanyadora, tot i que totes les exposicions, vídeos promocionals, pòsters i les notes de premsa estaven molt bé.

Vam fer l’acte de clausura i ens vam acomiadar dels nostres companys i companyes amb el cor a la mà.

Finlàndia
Suècia
Portugal
Bellera

El fet de viure i sentir una  presència total de diversitat cultural tan potent arriba a ser emocionant tot i ser virtual. Esperem veure’ns i abraçar-nos tan aviat com sigui possible.

Entrades recents de l’institut