Laura López Granell i Matilde Martínez a l’Institut

El dimecres 18 de desembre els alumnes de 2n d’ESO del Celestí Bellera van assistir a un recital de poesia amb Laura López Granell, una poeta molt interessant i Matilde Martínez Sallés, impulsora de Godall edicions.

En primer lloc, els alumnes que van participar al Taller de català, van representar amb el piano de fons diversos poemes que els petits actors van treballar i assajar durant gairebé tot el trimestre amb tot l’esforç i entusiasme per dur a terme aquest sorprenent taller.

Seguidament, la poeta va recitar un dels seus poemes del llibre Forat, publicat fa poc amb la editorial Godall i ens va presentar el seu nou poemari que està a punt de vendre’s a les llibreries. Als estudiants els hi va sorprendre la seva manera d’expressar-se a través dels versos i la forma que té de pensar i de veure la vida, molt diferent a la nostra visió de veure el món.

Després els nois i noies de l’institut van fer-li una sèrie de preguntes a ella i a l’editora per aprendre més sobre aquest tema que estaven força interessats. La veritat van sortir més motivats i amb ganes de treballar la poesia per aprofundir-la al màxim.

Per últim, els integrants del Watchity ( plataforma per fer gravacions en directe ), a part de gravar per primer cop tota la sessió van fer-li una petita entrevista amb preguntes molt curioses al jardí de l’institut. Si us interessa i la voleu veure, més amunt teniu el video on es mostren totes les activitats que es van realitzar durant el dia.

Entrades recents de 2n d’ESO