L’EQUIP DE FUTBOL SALA INFANTIL A DE L’ASSOCIACIÓ ESPORTIVA ACABA L’EXCEL·LENT TEMPORADA AMB UN SEGON LLOC A LA FINAL DELS JOCS ESPORTIUS ESCOLARS DE CATALUNYA, CELEBRATS A IGUALADA

Aquesta temporada l’Associació Esportiva del Celestí Bellera va participar a la lliga comarcal de futbol sala escolar amb dos equips: l’Infantil A amb alumnes de ESO2 i l’Infantil B amb alumnes de ESO1.
Al final de la lliga, l’equip Infantil A es va classificar entre els 4 primers. Això li va permetre participar a les finals territorials celebrades a Sitges, entre els millors equips de les comarques barcelonines. En un torneig fantàstic, els alumnes del Celestí Bellera van guanyar aquesta fase i els va permetre accedir a les finals nacionals amb els 9 millors equips de tot Catalunya.
El dissabte 8 de juny a Igualada es va disputar la final. El nostre equip va arribar a la final després de dos partits molt disputats. En l’últim partit, en una final molt igualada l’equip va perdre, quedant finalment en segon lloc.
És la primera vegada que un equip de l’AEECB arriba tant lluny.

Galeria de fotos

Vídeos

Volem felicitar aquests joves per la gran temporada realitzada i pels èxits aconseguits, així com el seu entrenador Ayoub Zaaraoui, ex alumne de l’institut.
Aquest equip estava format per: Ivan Cañizares (capità), Joan Cabrera, Gerard Rodríguez, Salu Danjo, José Ramos, Adrián Puente, Pol Gallego, Adam Moussaoui, Sebas Muñoz i Adrià Villanueva.

Entrades recents de 2n d’ESO