Fa poc, alguns alumnes de segon i tercer d’ESO vam organitzar el segon esmorzar saludable del projecte internacional BREWISE: va estar tot un èxit.

El contingut d’aquest esmorzar va ser proposat pels nostres companys de Polònia i va consistir en un hummus casolà acompanyat de pastanagues i uns tahini treats: estava tot boníssim.

A l’hora del pati, els alumnes van servir l’esmorzar a tercer i quart de la ESO. I va tenir tant èxit que fins i tot l’alumnat de batxillerat va voler tastar-lo.

Les receptes son molt fàcils d’elaborar.

A continuació us deixem els ingredients per si us ve de gust elaborar-les a casa:

Entrades recents de Projectes Internacionals

HUMMUS AMB PASTANAGUES

INGREDIENTS:

  • Cigrons

  • Crema de sèsam (Tahini)

  • Oli d’oliva

  • Suc de llimona

  • Sal

  • Pastanaga per acompanyar.

TAHINI TREATS

INGREDIENTS:

  • Coco ratllat

  • Crema de sèsam (Tahini)

  • Sirop d’auró

  • Grosella

  • Llavors de sèsam

  • Datils secs

  • Albercocs secs

We have already organized the second healthy breakfast of the international BREWISE project and it has been a success.

It was an idea proposed by Poland and consisted of a homemade hummus with carrots and Tahini Treats.

Some students have been summoned at 8.00h in the morning to prepare all the recipes and make the event go great. To peel carrots, grind chickpeas, cut dates, squeeze lemons, stir and stir is what we have doing to create a perfect breakfast.

The recipes are very easy to elaborate and here you have got the ingredients:

HUMMUS WITH CARROTS

INGREDIENTS:

  • Chickpeas
  • Tahini
  • Olive oil
  • Lemon juice
  • Salt
  • Carrots

TAHINI TREAT

INGREDIENTS:

  • Coco grated
  • Cream of Tahini
  • Syrop of maple
  • gooseberry
  • Seeds of sesame seeds
  • Datils secos
  • Dried Albercocs