Els dies 15 i 17 de maig, l’alumnat de l’optativa de Visual i Plàstica de 4t d’ESO va anar a l’escola Mestres Montaña a explicar un conte a l’alumnat de 1r i 2n de primària que, per grups, havien inventat, escrit i il·lustrat. També van fer l’escenari i els personatges de la història per tal d’escenificar la narració. En total, van crear 4 contes i en van explicar un diferent a cada grup classe.

L’experiència va ser un èxit i tant l’alumnat de primària com el de l’ESO va gaudir molt. Van escoltar les històries amb molta atenció i emoció i, a l’hora de fer les activitats de cloenda, s’ho van passar molt bé amb les propostes i jocs.

En acabar, els van entregar els contes, ninos i escenaris com un regal i els nens i nenes van donar els dibuixos que havien fet amb la temàtica de les històries. A més a més, en aquesta recerca de l’equilibri entre donar i rebre, cada grup de primària es va encarregar d’explicar el conte de la seva classe als companys i companyes de les altres classes.

D’altra banda, els dibuixos que va fer l’alumnat de primària es troben exposats a l’Espai Arcadi Oliveres, al costat de l’entrada de la cantina de l’Institut. Esperem que pugueu donar-hi una volta i veure’ls abans que acabi el curs!

Entrades recents de l’institut