La setmana del 22 al 26 de maig va tenir lloc l’acollida dels alumnes portuguesos, suecs i finlandesos del projecte Erasmus, Elements 4 Life.

Es tractava de la cloenda d’un projecte que ha durat 3 cursos i en el qual s’han treballat els quatre elements, Aigua, Terra, Vent i Foc. Aquest curs ens hem centrat en la manera com el canvi climàtic afecta aquests elements. Els alumnes de 4t d’ESO participant al projecte internacional han exercit la figura d’amfitrions i han fet diferents activitats durant la setmana juntament amb els seus homòlegs.

Dilluns 22 els nostres alumnes van preparar per a tots una barbacoa a Mas Cabrit.

Dimarts al matí van anar a visitar la Sagrada Família i la Pedrera i a la tarda vam veure i participar en un assaig dels Xics de Granollers a la Troca.

Dimecres van estar preparant i assajant tots junts l’espectacle que havia d’inaugurar l’acte i la mostra dels treballs realitzats pels alumnes dels quatre països durant aquest curs. La Susanna Sebastià, ex-professora del centre, va idear i dirigir aquesta cerimònia en la qual tots els elements van dansar al ritme de música i poesia. El nostre professor Jordi Puig va estar al càrrec del so i la il·luminació.

Dijous van tornar a anar a Barcelona per visitar les Rambles, el Barri Gòtic i la plaça Catalunya. També van aprofitar per fer shopping i gaudir dels últims moments a Barcelona. La tarda la van aprofitar per acabar de preparar la inauguració que va tenir lloc al vespre a la sala Dents de Serra de l’espai Roca Umbert. En acabar l’acte, es va fer el sopar de germanor per acomiadar-nos dels visitants.

Hem de dir que la pluja va estar present tota la setmana, fent l’element aigua protagonista a gairebé totes les activitats programades. Però, no ens vam desmotivar i vam seguir adaptant-nos a la climatologia.

La setmana va ser molt enriquidora a tots els nivells per tothom.

Entrades recents de l’institut