El dimecres dia 18 de maig, tot l’alumnat de 1r i 2n d’ESO MOLL, vam assistir al segon congrés científic ISCVO (International School Congress in the Valles Oriental). Allà, les escoles participants, vam presentar unes recerques que vam treballar en anglès sobre els ODS (Objectius de Desenvolupament Sostenible).

A les 9:00 h ens vam trobar a la porta de la Biblioteca Roca Umbert. Un quart d’hora després, tots els assistents vam recollir l’acreditació i vam entrar la sala de l’aplegador.

A les 9:30h els alumnes de l’escola Mogent es van encarregar de donar la benvinguda, seguit d’una xerrada del Jan Manel, de l’Escola de Natura del Corredor, sobre els ODS.

A les 10:10 h vam fer la primera sessió de pòsters. Ens vam dividir en dos grups: el primer grup presentava el seu pòster, mentre el segon grup passejava per la sala i feia preguntes als companys/es que estaven en els pòsters. Havíem de prendre notes en un full que es donava a l’alumnat el dia del congrés i que havíem d’entregar al final al nostre professorat.

A les 10:40 h tots vam esmorzar, per tal que a les 11:00h, es pogués fer la segona sessió de pòsters. Més tard, vam tornar a la sala gran i es van presentar (en anglès) els pòsters més ben treballats de cada centre. Es van entregar els diplomes i finalment es va tancar el congrés.

Escrit per: Inas Sajid i Eiko Diaz (2n ESO)

Entrades recents d’ESO