Aquest any uns quants alumnes de diversos cursos, des de 3r d’ESO fins a 2n de batxillerat han participat al concurs AMIC-Ficcions, l’aventura de crear històries.

Aquest concurs consisteix a escriure una història dividida en tres capítols que s’entreguen al llarg del curs escolar a partir d’un dels cinc inicis que es proposen. Aquesta vegada els inicis s’han extret de les següents novel·les: La memòria de l’arbre de Tina Vallès, Els desperfectes d’Irene Pujadas, La filla del rei d’Hongria i altres contes truculents de l’Edat Mitjana d’autoria anònima, Com llàgrimes en la pluja de Jordi Sierra i Fabra i Asfíxia de Chuck Palahnuik.

Dels alumnes participants hi ha hagut tres escrits finalistes entre els 2180 treballs presentats a la província de Barcelona: de 3r d’ESO el text elaborat per Alba Díaz, Miquel Gibert i Luz Ramos i el text de la Natàlia Buyreu; i de 2n de batxillerat, el text de la Paula Medina i l’Anna Santiago. Moltes felicitats!!

L’acte de lliurament de premis es va celebrar el dia 26 de maig al CaixaForum de Barcelona a les 16.30 h., on es van entregar els diplomes i obsequis als diferents finalistes i guanyadors de l’edició d’enguany.

Animem a tots els que hi heu participat i a aquells que no, però que vulgueu fer volar la vostra creativitat a través de la literatura, que us hi engresqueu el curs que ve i, sobretot, que seguiu escrivint!!

Entrades recents d’ESO