Agraïm al Teatre Auditori de Granollers l’oportunitat de formar part d’aquest projecte fantàstic com és el Torneig de dramatúrgia!

El Torneig de Dramatúrgia per a Instituts és una activitat artística i formativa integral per apropar-se al món del teatre que ofereix una panoràmica de tots els passos de creació d’una obra teatral: des de la creació i lectura de text fins als assajos de la posada en escena amb actors i actrius professionals.
Al llarg de sis sessions a les aules del mateix centre, l’alumnat de 1r de Batxillerat escènic rep formació per part d’un equip de professionals de les arts escèniques i de la dramatúrgia. Un cop treballat els textos a l’aula, ens trobem amb tots els instituts participants a la Sala Beckett per celebrar la final del Torneig, on actors i actrius professionals fan una lectura dramatitzada de les propostes de cada institut i el públic vota el text guanyador.

Estem molt contentes de formar part d’aquest projecte i ja tenim ganes de trobar-nos amb tots el Insituts! L’Institut Deulofeu (Figueres, 2n de batxillerat), Institut Garrotxa i Institut Montsacopa (Olot, 1r de batxillerat), IES Gabriel Ferrater (Reus, 2n de batxillerat), Institut Angeleta Ferré (Sant Cugat, 2n de batxillerat), Institut Laia l’Arquera (Mataró, 2n de batxillerat), Institut Dolors Mallafré i Ros (Vilanova, 2n de batxillerat). MOLTA MERDA A TOTES!!!

Entrades recents de l’institut