Els alumnes que han participat en el projecte Elements4life inauguraran el pròxim 9 de juny a les 18:00h, al Museu de Ciències Naturals de Granollers l’exposició The Timeline Of The Elements.

ELEMENTS4LIFE és un projecte internacional interdisciplinari portat a terme per quatre instituts europeus de Portugal, Finlàndia, Suècia i Celestí Bellera de Granollers. Aquest projecte Erasmus+ s’ha realitzat durant dos cursos acadèmics i THE EUROPEAN TIMELINE OF THE ELEMENTS és la segona exposició que presentem.

 

El tema principal d’aquest projecte són els quatre elements de la natura: aire, terra, aigua i foc. El projecte finalitza amb quatre exposicions als diferents països col·laboradors. Treballar conjuntament amb altres països ha ajudat als alumnes a posar en pràctica l’anglès, conèixer les diferents formes de treballar i així fer una exposició enriquidora, interdisciplinària i multilingüe.

Una exposició on ciència i art es donen la mà, per donar a conèixer diferents aspectes sobre els elements i el seu paper en la invenció d’algunes de les eines més importants de la història.

Ens agradaria que poguéssiu assistir a la inauguració.

Entrades recents de l’Institut