Fa unes setmanes, del 15 al 20 de maig, un grup d’alumnes dels centres I. Calgaliero de Portugal i I. Conti  d’Itàlia van realitzar un intercanvi i van estat acollits a casa d’alumnes de 1r de batxillerat artístic del Bellera en el marc del projecte Erasmus+ Covid Avant Garde.

La setmana va començar amb la rebuda al centre de les delegacions amb una actuació del grup d’escènics de primer de batxillerat; després d’esmorzar, van iniciar el primer dels tallers que van realitzar al llarg de la setmana, i a la tarda, en acabar el dinar al jardinet, van fer un rally fotogràfic pel barri de can Bassa entorn del tema que els ocupava en aquesta ocasió: la confusió i la dansa.

Els dies següents els alumnes han fet diferents visites a Granollers (visites guiades al centre de la ciutat, al Teatre Auditori, centre cultural la Troca, assaig dels Xics) i a Barcelona (Palau de la Música, Ciutadella, Port Vell, Rambles, Gòtic, Santa Maria del Mar, Sagrada Família, Pg. de Gràcia…) i han assistit a una sèrie de tallers i activitats dintre i fora del centre, així com a classes a l’institut on han viscut de primera mà la manera de fer i treballar del Bellera.

Entrades recents d’ESO