Dimarts 13 d’octubre vam fer la presentació del Projecte Internacional d’Erasmus anomenat “Elements4life”. És un projecte que realitzarem en col·laboració amb altres tres països: Portugal, Finlàndia i Suècia. Anteriorment ja s’havia col·laborat amb les escoles de Portugal i Suècia i enguany coneixerem els companys de Finlàndia. Tenim moltes ganes de treballar conjuntament!

El primer dia de treball a l’aula, es va presentar el tema sobre el que girarà el projecte: els quatre elements (foc, aigua, terra i mar). Al llarg de tot el curs treballarem aquests elements des de diferents àmbits i disciplines: ciència, literatura, societat, cultura, medi ambient

Per començar, les professores encarregades ens van mostrar un seguit de vídeos sobre alguns dels projectes portats a terme cursos anteriors i, d’aquesta manera, saber exactament en què consisteix participar en un projecte internacional. A continuació, vam fer una pluja d’idees sobre tot allò que sabem dels quatre elements i tot seguit ens vam dividir en grups de treball.

Cada un dels grups té assignada una sèrie de tasques. Així, tenim un primer grup que està elaborant un vídeo de presentació en anglès pels companys de les altres escoles; el segon grup està creant un espai a l’institut (l’erasmus corner) on s’anirà exposant i mostrant tot el material elaborat; un tercer grup és el que gestiona les xarxes socials i a través d’aquestes disseminar i donar a conèixer tot el nostre treball. I, per últim i molt important, tenim els alumnes encarregats de dissenyar el logo, doncs tot projecte internacional ha de tenir el seu propi logo que l’identifiqui. Han sorgit idees molt creatives. Podeu fer una ullada a les nostres creacions clicant l’enllaç que us apareixerà al final de la notícia.

Hem començat amb moltes ganes i il·lusions i és una oportunitat per poder millorar i perfeccionar l’anglès, treballar en equip i col·laborar amb altres escoles europees.

 

Us animem a que seguiu el nostre treball a les xarxes socials. Tant a Instagram com a Twitter ens trobareu com a: elementserasmus.

Us deixem també l’enllaç al padlet on podreu veure els nostre logos.

https://padlet.com/erasmus12/7e3qganv8k3hw920

 

Entrades recents d’ESO